Jo Alves: Anlamadim beni mi islikliyorlar?

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • himm
    Member
    • 18-03-2006
    • 552

    Jo Alves: Anlamadim beni mi islikliyorlar?

    Galatasaray taraftarının protestolarından nasibini fazlasıyla alan sambacıya, Arjantinli file bekçisi, “Bu tepki tüm takıma. Ama özellikle de en büyük öfke ikimize” cevabını verdi.

    BÜYÜK ümitlerle geldiği Galatasaray’da bekleneni veremeyen ve Diyarbakırspor maçında sarı kırmızılı tribünlerin hedefinde olan Jo Alves, şaşkına döndü. Ağır protestolarla karşılaşan Brezilyalı futbolcu devre arasında ısınırken takım arkadaşı Leo Franco’nun yanına yaklaşıp, “Anlamıyorum. Seyirci bana bağırıp, beni mi ıslıklıyor” diye sordu.
    Arjantinli file bekçisinin cevabı ise net oldu: “Bu tepki tüm takıma. Ama özellikle en büyük öfke ikimize.”
    İçini Elano’ya döktü
    Maçın kahramanı Baros’un yerine ikinci yarıda oyuna giren Jo’ya tepkiler karşılaşma sonuna kadar sürdü. Özellikle sambacı topu her ayağına aldığında yuhalandı. Jo maç bitiminde ise üzüntüsünü Galatasaray’a gelmesi için kendisini ikna eden Elano ile paylaştı. Bir hayli üzgün olan Jo, tribünlerin yoğun protestosuna anlam veremediğini dile getirdi.
    İpler erken koptu
    İngiltere’ye kulübü Manchester City’ye dönüş hazırlıklarına erken başlayan ve sezon sonunu adeta iple çeken Jo dünkü çalışmaya da katılmayarak salonda çalıştı. Sarı kırmızılı yöneticiler de büyük hayal kırıklığı yaratan Brezilyalı yıldızı yeni sezon için takımda düşünmüyorlar.
İşlem Yapılıyor
X