Ultra ince, çok işlevli LCD ekran

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • Sniper®
    Senior Member
    • 22-06-2005
    • 12987

    Ultra ince, çok işlevli LCD ekran

    AOC, ultra ince 68,5 cm çok işlevli LCD ekranı sunar.

    Hem iş hem de eğlence için uygun, iyi bir XXL geniş ekran arayanlar, AOC’nin yeni 68,6 cm/27” modeli V27m’den memnun kalacaklar.

    Sadece 2,8 cm derinliğe sahip olan ve şık siyah renkte üretilen bu LCD ekran, kategorisindeki en ince ekranlardan biridir. Şeffaf kristal görünümlü bir çerçeveye ve yatay parlak dekor elemanlarına sahip ön kısmın arkasında, parlak bir görüntü için gerekli olan en yeni ekran teknolojisi vardır. HDMI girişi (HDCP kopya korumalı) ve full HD çözünürlük sayesinde, çok sayıda sinyal kaynağının yüksek çözünürlüklü içerikleri bile mükemmel biçimde gösterilir.

    İster ofis uygulamaları ister nefes kesici multimedya deneyimleri için: AOC, V27m ile, neredeyse her amaca uygun 68,6 cm (27”) ekran boyutuna ve 16:9 formatına sahip çok yönlü bir geniş ekran sunuyor. Sadece beş milisaniyelik çok hızlı tepki süresi sayesinde, hızlı hareket eden oyun sahneleri ekranda bozulma ve lekelenme olmadan gösterilir. Ayrıca yüksek parlaklık (300 cd/m²) ve 60.000:1 (DCR) kontrast, birinci sınıf görüntü kalitesi ve parlak renkler sağlar.

    Neredeyse her perspektiften daha geniş görüntüleme açıları sayesinde V27m, ekip sunum toplantıları ya da arkadaşlarla DVD geceleri için idealdir. Görünmeyen entegre hoparlörler mükemmel bir ses sağlar.

    V27m’nin Mayıs ortasında piyasaya çıkması beklenmektedir; önerilen perakende satış fiyatı henüz belirlenmemiştir.


    Bilgi için : AOC International (Europe) GmbH
    Telefon + 49 2362 60 58 23 – 0
İşlem Yapılıyor
X