Beşiktas'tan Galatasaray'li Futbolcuya Surpriz Davet...

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • himm
    Member
    • 18-03-2006
    • 552

    Beşiktas'tan Galatasaray'li Futbolcuya Surpriz Davet...


    Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Vardar, Galatasaray'la yollarını ayırması halinde milli oyuncuyu siyah-beyazlı ekipte görmeye sıcak baktığını söyledi
    Akşam'ın haberine göre; Teknik Direktör Frank Rijkaard ile problemleri su yüzüne çıkan ve Galatasaray'dan ayrılmak istediği menajeri tarafından duyurulan Servet Çetin için Beşiktaş'ın gizliden gizliye çalışmalar yürüttüğü kamuoyunda konuşuluyor. Feldkamp döneminde Galatasaray'ın en önemli isimlerinden biri olan ve Skibbe'nin de vazgeçilmezi olan Servet'in ilk hedefinin yurt dışı olduğu bize ulaşan bilgiler arasında. Ancak Beşiktaş'ın da Servet ile ilgili el altından görüşmeler yürüttüğü biliniyor. Konuyla ilgili olarak konuştuğumuz Beşiktaş yöneticisi Sinan Vardar, Servet'in beğendeği oyunculardan biri olduğunu söyleyerek, 'Ancak ne kendisi, ne de menajeriyle ilgili bir görüşmemiz olmadı. Servet'in Galatasaray'la yollarını ayırması halinde Beşiktaş'a gelmesine sıcak bakarım. Servet benim her dönem ilgiyle takip ettiğim bir oyuncudur. Ancak son karar teknik heyet ve yönetim kurulumuzundur' diye konuşarak, milli oyuncuya kapılarının açık olduğu mesajını gönderdi.
    Artık Rijkaard'dan forma beklemiyorum
    ADI Galatasaray'dan ayrılacak oyuncular arasında geçen Servet Çetin önceki gün İstinye Park'ta objektiflere takıldı. Milli takımın gideceği Amerika kampı öncesi bavul aldığı öğrenilen milli stoper sezon sonu Galatasaray'dan ayrılıp, yurtdışında top koşturmayı istediğini söyledi. Servet, 'Bu saatten sonra Rijkaard'dan forma beklemiyorum. Oynamayacağımı biliyorum' şeklinde konuştu.
İşlem Yapılıyor
X