Kartal Avrupa'yi Zora Soktu

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • himm
    Member
    • 18-03-2006
    • 552

    Kartal Avrupa'yi Zora Soktu

    Turkcell Süper Lig'in 31. hafta mücadelesinde Beşiktaş evinde Sivasspor'la 2-2 berabere kaldı.



    Siyah-beyazlıların gollerini 59. dakikada Bobo ve 82. dakikada Holosko kaydetti. Konuk ekibin golleri ise 54'te Cihan Yılmaz ve 86'da Yannick Kamanan'dan geldi.

    Kartal bu skorun ardından puanını 58'e yükselterek 4. sıradaki yerini korudu. Sivasspor ise 31 puanla 15. sırada kaldı.ü,

    AVRUPA KUPALARI ZORA GİRDİ

    Süper Lig'de 5. sırada bulunan Trabzonspor, 26 Nisan Pazartesi günü Eskişehirspor'u yenerse Beşiktaş'la arasındaki puan farkını 2'ye indirecek ve Avrupa Ligi'ne gidebilmek için önümüzdeki haftalarda Kartal'ın puan kaybetmesini bekleyecek. Siyah-beyazlılar ise Avrupa'ya gidebilmek için bundan sonraki her maça final havasında çıkacak.

    HAKEMİN ÜZERİNE YÜRÜDÜLER

    Karşılaşmanın bitiş düdüğüyle birlikte Beşiktaşlı futbolcular maçın hakemi Kuddusi Müftüoğlu'nu adeta ablukaya kaldı. İbrahim Üzülmez hakemin üzerine yürüyen arkadaşlarını olay yerinden uzaklaştırdıktan sonra kendisi itirazlarda bulundu. Üzülmez'in ardından Müftüoğlu'na aşırı tepki gösteren Bobo sarı kartla cezalandırıldı.

    SERDAR ÖZKAN, TARAFTARLA TARTIŞTI



    Beşiktaşlı futbolcu Serdar Özkan, ilk yarının son anlarında numaralı tribündeki bir taraftarla tartıştı.

    Yedek kulübesindeki Serdar, kendisine laf atan taraftara karşılık verince ortam gerildi. Takım arkadaşları araya girerek, Serdar'ı sakinleştirdi.

    KARTAL SİVAS'I İSTANBUL'DA YENEMİYOR

    Ligde Sivasspor ile daha önce BJK İnönü Stadı'nda yaptığı 4 lig maçından ilk 3'ünü yitiren, geçen sezon ise berabere kalan siyah-beyazlılar, bu akşam da eşitliği bozamayarak, taraftarı önünde Sivasspor galibiyeti yaşayamadı.

    BEŞİKTAŞ GALİBİYETİ UNUTTU

    Ligde son galibiyetini 27 Mart'ta oynanan 27. hafta maçında BJK İnönü Stadı'nda 3-2'lik skorla Eskişehirspor karşısında alan siyah-beyazlılar, daha sonraki 4 maçında toplam 9 puan kaybederek, zirve yarışında oldukça gerilere düştü.

    28. haftada deplasmanda Ankaragücü, 29. haftada İstanbul'da Trabzonspor ile golsüz berabere kalan Beşiktaş, 30. haftada Kadıköy'de ezeli rakibi Fenerbahçe'ye derbide 1-0 mağlup oldu. Bu akşam da kendi evinde Sivasspor ile 2-2 berabere kalan siyah-beyazlılar, tam 28 gündür 3 puana hasret.

    346 DAKİKA SONRA GOL ATTI

    Beşiktaş, ligde tam 346 dakika sonra gol sevinci yaşadı.

    Galibiyete hasret kaldığı bundan önceki 3 maçta gol dahi atamayan siyah-beyazlılar, Eskişehirspor maçında Holosko'nun 73. dakikada attığı golün ardından gol yollarında suskun kalmıştı.

    Ankaragücü, Trabzonspor ve Fenerbahçe maçlarında gol atma başarısı gösteremeyen “Kara Kartallar”, bu akşamki maçta 59. dakikada Bobo'nun attığı golle, tam 346 dakika sonra gol sevinci yaşadı.

    Beşiktaş'ın kalan maçları ise şöyle:

    Diyarbakırspor (D)
    Manisaspor (E)
    Bursaspor (D)

    Süper Lig'in 31. haftasına şu karşılaşmalarla devam edilecek:

    25 Nisan Pazar:
    15.00 Kasımpaşa-Fenerbahçe (Recep Tayyip Erdoğan)
    15.00 Gaziantepspor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor (Kamil Ocak)
    19.00 Galatasaray-Bursaspor (Ali Sami Yen)
    26 Nisan Pazartesi:
    20.00 Eskişehirspor-Trabzonspor (Eskişehir Atatürk)

İşlem Yapılıyor
X