SBS’ye, Önce TTNET Vitamin'de Girin!

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • Sniper®
    Senior Member
    • 22-06-2005
    • 12987

    SBS’ye, Önce TTNET Vitamin'de Girin!



    SBS’ye, Önce TTNET Vitamin İlköğretim’de Girin!
    TTNET, interaktif eğitim destek paketi TTNET Vitamin İlköğretim ile öğrencilere geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Canlı Seviye Belirleme Sınavı (SBS) Denemeleri sunuyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen SBS düzeyinde hazırlanan TTNET Vitamin İlköğretim Canlı SBS Denemeleri, Mayıs ayı boyunca üç farklı tarihte gerçekleşecek.
    Ön kayıt gerektirmeyen ve tüm TTNET Vitamin İlköğretim paketi kullanıcılarının ücretsiz olarak katılabileceği sınavlar 1 Mayıs, 15 Mayıs ve 29 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek. Her öğrenci, sınav günü 09.00-21.00 saatleri arasında kendine uygun olan bir zamanda sınava girebilecek. Sınav, öğrencinin internet üzerinden sınava girdiği anda başlayıp sınav süresi dolduğu anda sona erecek.
    Sınav sonuçları, sınavı takip eden günün öğle saatlerinde açıklanacak. Öğrenciye, SBS puanı, ders bazında doğru/yanlış/net bilgileri, başarı durumu ve sıralama bilgisi verilecek. Ayrıca, kazanım bazında değerlendirme bilgisi de paylaşılacak. Öğrenciler, eksiklerini tamamlamasına yardımcı olacak ya da konuları tekrar etmesini sağlayacak bilgiler için TTNET Vitamin İlköğretim’den faydalanabilecek. Sınava canlı olarak gününde katılamayan öğrenciler ise, daha sonra bu sınavlara TTNET Vitamin İlköğretim’de yer alan “SBS Deneme Sınavları” bölümünden ulaşabilecekler.
İşlem Yapılıyor
X