Free-Deneme-Test gibi adlarla verilen Server Kuralları

Kapat
Konu Kapalı.
X
Önemli Konu
X
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • ybæl©ik
    ADMINISTRATOR
    • 25-01-2003
    • 30775

    Free-Deneme-Test gibi adlarla verilen Server Kuralları

    Forumda free/test/deneme gibi adlar altında verilen Serverlar için Kurallar

    1- Server verilirken Ozmena Yönetim ve/veya Bölüm Sorumlusu kişi/kişilere bilgi verilerek alınacak ön izin dahilinde ilgili görevli arkadaşların kontrolü altında topic açılarak Forum Üyelerine hizmet verilebilir.

    2- Serverlardaki adresleme ve şifrelemelerde Ozmena Forum ismi ve Forumdaki nickler kesinlikle kullanılamaz.

    3- Serverlardan, abonelik sistemi ile çalışan yerli digital platformlara ait yayınlar kesinlikle verilemez. Tespiti halinde ilgili kişiler uyarılacak, forumdan uzaklaştırılacak, gerekirse yasal yollara başvurulacaktır.

    4- Serverlara katılım sağlamak isteyen üyeler hiçbir şekilde açık alanda adres, telefon numarası gibi bilgileri veremezler.

    5- Verilen serverlara Forumdan katılan üyelerin, burada belirtilen kural dışı eylemleri tespit etmeleri ve forum yönetimine bildirmemeleri halinde server desteği veren kişi/kişiler, kurum/kurumlar ile birlikte müteselsil olarak sorumludurlar.

    6- Serverlardan verilecek yayınlar, serverların başlama ve bitiş süreleri ile alınabilecek kişi sayıları, açılan konularda kesin olarak belirtilmelidir. Server için abone/üye sayısı yeterli seviyeye ulaştığında ilgili konudan duyuru yapılacak, zamanı ve kapasitesi dolan server konularında diğer üyelerin mağdur olmamaları sağlanacaktır.

    Server desteği verileceği belirtilmesine rağmen suistimal edilmesi halinde ilgili üye/üyeler uyarılacak ve/veya forumdan uzaklaştırılacaktır.

    7- Verilen server hizmetleri tamamen üyelerin kendi aralarında bir paylaşımı olup Ozmena Forum'un bu konuda hiç bir destek ve katkısı yoktur, olmayacaktır.

    8- Serverlardan verilen yayınların sorumluluğu tamamen server veren kişi/kişiler ve/veya kurum/kurumlara aittir. Ozmena Forum'un hiçbir yasal sorumluluğu yoktur.

    9- Ozmena Forum, yasalar ve kurallar çerçevesinde forumdaki server paylaşımlarının denetimini sağlamak, bu konuda her türlü tedbiri almak hakkına sahiptir.

    10- Yasalara ve kurallara aykırı bir şekilde yayın yapan serverların tespiti halinde yasalar ve kurallar dahilinde gerekenler yapılacaktır, ilgili birimlere bildirilecektir.

    11- Burada belirtilen kuralların ihlali halinde forumdaki server desteği tamamen kaldırılacak ve bu tür konulara izin verilmeyecektir.
İşlem Yapılıyor
X