Aziz Yıldırım İçin Tehdit Gibi Açıklama.

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • HIAMOVI
    satélite de expertos
    • 22-12-2004
    • 14236

    Aziz Yıldırım İçin Tehdit Gibi Açıklama.

    F.Bahçe'nin Eski Futbol Şube Sorumlusu Hakan Bilal Kutlualp, yaptığı açıklamayla Aziz Yıldırım adeta topa tuttu!



    Fenerbahçe'nin eski futbol şube sorumlusu Hakan Bilal Kutlualp, kulüp başkanı Aziz Yıldırım'ın Deportivo örneğini vererek Fenerbahçe'nin büyüklüğünü idrak edemediğini açıkça gösterdiğini söyledi.

    Radyospor'da Özgür Sancar'la Haber Özel Programı'na katılan Kutlualp, "Taraftarın stadı yakarak Yıldırım'a "artık git" dediğini belirterek, "Gitmesi için daha ne olmalı; kan mı dökülmeli" dedi.

    Hesapların şeffaf olmaması nedeniyle herhangi bir yönetim değişikliğine gidilemediğini savunan Kutlualp, Rüştü'ye yapılan suçlamayı da kabul etmediğini belirterek, "Şimdi Rüştü'nün yediği gole şaibe diyorsun. Ayıp! O zaman Rüştü, Fenerbahçe'deyken yediği hatalı gollerde de karşı taraftan satın alınmıştır. Ben Rüştü'yü iyi tanıyorum. Böyle bir şeye ne ihtiyacı var, ne de bunları yapar. İçi kan ağlaya ağlaya Fenerbahçe'den gitti" dedi.

    "AZİZ YILDIRIM FENERBAHÇE'NİN BÜYÜKLÜÐÜNÜ İDRAK EDEMEDİ"


    Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım'ın dünkü basın toplantısını değerlendiren Hakan Bilal Kutlualp, Yıldırımın Fenerbahçe'yi Deportivo La Coruna'yla kıyaslamasını eleştirirek, "Aziz Yıldırım, başarısızlığa gerekçe bulma çabası içerisinde. "Son saniyede gol girseydi, böyle konuşmayacaktınız. Deportivo'da şampiyonluğu son maçta kaybetti" gibi Fenerbahçe camiasının kabullenemeyeceği açıklamalar yaptı. Siz nasıl olur da Fenerabheç'yi Deportivo seviyesine indirgersiniz. Burası Fenerbahçe, çok büyük bir camia, ben Fenerbahçe'yi Barcelona, Arsenal, Chalsea ve Bayern Münich'le kıyaslarım. Deportivo kim Fenerbahçe'nin yanında." dedi.

    "ORTAYA KOYDUÐU ANLAYIŞ NEDENİYLE TÜRKİYE'Yİ KARŞIMIZA ALDIK"

    Fenerbahçe'nin tek büyük söyleminin kulübe düşman kazandırdığını vurgulayan Kutlualp, "Hem tek büyüğüz diyeceksin, hem de Deportivo'yla Fenerbahçe'yi karşılaştıracaksın. Demek ki Fenerbahçe'nin büyüklüğünü idrak edememişsiniz! Üstelik tek büyük biziz demek de yanlış. Diğer takımları küçük görerek bir yere varamazsınız. O yüzden Türkiye'yi karşımıza alıyor, düşman kazanıyoruz. " ifadelerini kullandı.

    "TARAFTAR STADI YAKTI SANA GİT DEDİ"


    Taraftarın stadı yakarak Aziz Yıldırım'a git mesajı verdiğini iddia eden Hakan Bilal Kutlualp, "Herkes Bursaspor'un şampiyonluğunu kutluyor. Bunun bir tek nedeni var Aziz Yıldırım. Taraftara teşekkür ediyor. Taraftar stadı yaktı. Sana git diyor. Sen nasıl teşekkür edersin taraftara. Daha önce bıraktım söylemini kullandı, taraftara yürüyüş yaptırıldı, tekrar başkanlığa döndü. Şimdi taraftar stadı yaktı. Ne yapacaksın şimdi." dedi.

    "BAŞKANLIÐI BIRAKMASI İÇİN KAN MI DÖKÜLMESİ GEREKİYOR"

    "RÜŞTÜ FENERBAHÇE'DEN AÐLAYA AÐLAYA GİTTİ"
    Aziz Yıldırım'ın basın toplantısında eleştirdiği isimlerden biri olan Rüştü'ye de değinen Kutlualp, "Hep başkalarını suçlama psikoloji içerisinde. Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu istemeyen olabilir. Beşiktaşlı istemez bunu. Doğaldır. Şimdi Rüştü'nün yediği gole şaibe diyorsun. Ayıp! Bu adam bize yıllarca hizmet etti. O zaman Rüştü, Fenerbahçe'deyken yediği hatalı gollerde de karşı taraftan satın alınmıştır. Ben Rüştü'yü iyi tanıyorum. Böyle bir şeye ne ihtiyacı var, ne de bunları yapar. İçi kan ağlaya ağlaya Fenerbahçe'den gitti. Gitmesinin sebebi Aziz Yıldırım'dır. Bu kulübe kim hizmet etmişse gönderdik. Gidenlerin de arkasından hep kötü konuşulmuştur. Bu çok yanlış. Yöneticilere de aynı şeyleri yaptı. Uğur Dündar için neler söylediğini ben biliyorum. Herkes biliyor neler olduğunu. Bir olay var, o olaydan dolayı sorun çıkmıştı. Onu da anlatmak istemiyorum. Kimle konuşsam memnun değil. Ama benim gibi yüksek sesle konuşmuyorlar." ifadeleriyle sözlerini bitirdi.

    "Ben Dostlarımı Ne Kalbimle Ne de Aklımla Severim.Olur ya Kalp Durur Akıl Unutur.
    Ben Dostlarımı Ruhumla Severim.O ne durur,ne de unutur"...Hz.Mevlana






İşlem Yapılıyor
X