Kenan Sofuoğlu şampiyonluğa gazlıyor

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • Sniper®
    Senior Member
    • 22-06-2005
    • 12987

    Kenan Sofuoğlu şampiyonluğa gazlıyor

    Dünya Süpersport Şampiyonası’nda 223 puanla zirvede olan Türk sporcu, bugün sezonun 12. ayağı olan İmola Pisti’ne çıkacak. Kenan, 14.30’daki yarışı kazanır takipçileri de derece yapamazsa şampiyon olacak.





    Dünya şampiyonluğu sevinci yaşamamıza sadece iki adım kaldı... Ülkemizi Avrupa’da başarıdan başarıya koşturan milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, bugün sezonun 12. ayağı olan İtalya İmola’da piste çıkacak. Genel sıralamada en yakın takipçisi İrlandalı Eugene Laverty’nin 12 puan önünde zirvede bulunan Sofuoğlu, aradaki farkı son yarışa taşımanın peşinde. İtalya’daki kritik yarış TSİ 14.30’da başlayacak.


    FRANSA YARIŞI 3 EKİM’DE YAPILACAK
    Kenan Sofuoğlu, şampiyonluk yolundaki rakibi Laverty’nin önünde bitirip, mutlu sona ulaşmayı arzuluyor. Milli motosikletçinin son sınavı ise 3 Ekim’de Fransa’nın Magny Cours Pisti’nde koşulacak. Sofuoğlu’nun bu yarışı en azından ilk 5 içinde bitirmesi gerekiyor. “İtalya’da kazanırsam, Fransa’da rahat yarışırım” ifadesini kullanan Sofuoğlu, şunları söyledi:


    ŞAMPİYONLUÐA İNANCI TAM
    “Ülkemi süpersport klasmanında başarılı bir şekilde temsil ettiysem, ne mutlu bana. Yarışta rakibim Laverty’nin hatalarını kollayıp, kendi performansımı da arttırarak Türk bayrağını İtalya’da dalgalandırmayı çok istiyorum. Zor bir yarış olacak. Ama şampiyonluk için kendime güveniyorum.”


    STAR GAZETESİ
İşlem Yapılıyor
X