Baros varsa problem yok!

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mazlum22
    Senior Member
    • 03-03-2006
    • 7143

    Baros varsa problem yok!

    Baros varsa problem yok!
    26 Eylül 2010 20:49 | NTVSpor.net
    Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u Çek yıldız Milan Baros'un ilk yarıda attığı gollerle 3-1 yendi. Konuk ekibin tek golü ise Herve Tum'dan geldi.

    - Spor Toto Süper Lig'in ilk 5 haftasında 9 puan toplayabilen Galatasaray geçtiğimiz hafta kötü oynadığı Bucaspor deplasmanından 1-0'lık sonuçla ayrılmıştı. Arda Turan'sız son haftalarda kötü oynayan, pozisyon yakalamakta zorlanan Galatasaray'ın rakibi Abdullah Avcı'nın, Arif Erdem'in talebeleri, İstanbul Büyükşehir Belediyespor...
    Rijkaard sakatlıkları nedeniyle Arda Turan, Hakan Balta, Çağlar Birinci Mehmet Batdal ve Sabri'yi oynatamadı, 6+2 yabancı sınırlamasında ise yedek kulübesi haklarını Elano ve Kewell'dan yana kullandı. Mustafa Sarp'ı ise sezon başından beri ilk kez yedeğe çekti Hollandalı teknik adam.


    Bu maç öncesi stada gelen taraftarlar dakikalarca Barış Manço'nun "Unutamadım" adlı şarkısını dinledi dakikalarca, eşlik etti. 27 Eylül 2008 tarihinde geçirdiği trafik kazasında yaşama veda eden Ultraslan taraftar grubunun genel koordinatörü Alpaslan Dikmen ölümünün 2. yıldönümünde unutulmadı, unutturulmadı. Onun için şarkılar tekrarlarca çalındı, pankartları, resimleri Sami Yen'i süsledi.


    Maçı Milan Baros'la açtık, onunla kapatacağız. 5. dakikadayız. Pino'nun harika topuk pası, hareketlenen isim Serkan Kurtuluş. Sağ kanattan tam kafaya atılan bir top ve gol Çek yıldız Milan Baros'tan. Henüz 5. dakikada atılan gol ve Galatasaray'ın baskısı ilerleyen dakikaların habercisi adeta. Bu kez dakikalar 13'ü gösteriyor. Ceza sahasında Rızvan'ın eline çarpan top sonrası hakem Bülent Yıldırım penaltı noktasını gösteriyor, yine Baros farkı ikiye çıkaran golü kaydediyor. Başta Beşiktaş olmak üzere dev takımlara hep kök söktüren İstanbul Büyükşehir Belediyespor sahada hala yok. İlk yarının son dakikalarındayız. İlk golde sağda yapılan ortaya vuran Baros bu kez soldan yapılan orta için hareketleniyor. Aydın'ın pasında top şöyle güzelce bir havaya kaldırıyor. Yerdeyken topa öyle estetik, öyle güzel vuruyor ki Kenan Hasagiç bakakalıyor, Sabri Sarıoğlu tribünde neredeyse sahaya düşecek şekilde yerinden fırlıyor. İşte böyle bir gol atıyor Baros...
    İlk yarı sona eriyor Baros'la. İlk yarı 3-0. 3 gol de Baros'tan. Toplam 4 gole ulaşıyor Çek yıldız ilk yarıda attığı gollerle...
    İkinci yarıya İstanbul BŞB biraz da istekli başladı. 51. dakikada İbrahim Akın'la ilk önemi gol pozisyonunu yakalayan İstanbul BŞB bu fırsatı değerlendiremedi. Cana'nın büyük hatası vardı bu pozisyonda, topu ıskaladı... Şu ana kadar beklenen performansı sergileyemeyen Misimovic bu maçta biraz daha canlı oynadı. 62. dakikadaki güzel şutu milli takımdan arkadaşı Hasagiç'in ellerinde kaldı.
    İkinci yarıda Galatasaray'dan daha fazla gol pozisyonuna giren İstanbul Belediye golü 66. dakikada buldu. Sağ kanattan yapılan ortaya Herve Tum kafaya çıktı ve "dokundu mu dokunmadı mı?" tartışmaları arasında farkı ikiye indiren golü kaydetti.
    85. dakika içerisinde Galatasaray dördüncü gole çok yaklaştı. Önce Misimoviç'in yakın mesafeden vuruşunu Hasagiç kurtardı. Sonra da Kewell'ın ortasına Neill uçarak bir vuruş yaptı, top üst direkten geri döndü.
    Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Galatasaray İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 3-1 ile geçmeyi başardı. Galatasaray bu galibiyetle 12 puana yükseldi. İstanbul BŞB ise 9 puanda kaldı. Galatasaray gelecek hafta Karabükspor ile deplasmanda karşılaşacak. İstanbul Belediye'nin rakibi ise Bursaspor...
İşlem Yapılıyor
X