Niyazi Mısri nefesi hayran bıraktı İZLE

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • Sniper®
    Senior Member
    • 22-06-2005
    • 12987

    Niyazi Mısri nefesi hayran bıraktı İZLE



    Önceki akşam Ülke TV'de Açık Deniz'de çağın en önemli İslâm mutasavvıflarından biri olan Mısrî Niyâzî anlatıldı.. Programda yayınlanan Aşık Sıtki tarafından okunan Niyazi Mısri nefesi izleyenlerin büyük ilgisini çekti.


    Cemalnur Sargut, çağın en önemli İslâm mutasavvıflarından biri olan Mısrî Niyâzî’yi Açık Şehir’de anlattı
    Ülke Televizyonu’nda Cumartesi akşamları yayınlanan ve yazar Sadık Yalsızuçanlar’ın hazırlayıp sunduğu Açık Deniz programının bu haftaki konuğu yazar Cemalnur Sargut’la oldu.

    Sargut, programda en büyük İslâm mutasavvıflarından biri olan Mısrî Niyâzî’yi ve Çin’de açılacak olan Kenan Rıfai kürsüsüne ilişkin bilgileri izleyenlerle paylaştı.
    Yalsızuçanlar eğitimci, yazar, tasavvuf uzmanı Cemalnur Sargut’la 9 -10 ve 16- 17 Ekim 2010 tarihlerinde İstanbul ve Malatya’da gerçekleştirilecek olan Uluslararası Niyazi Mısri Sempozyumuna, Niyazi Mısri’ye, eserlerine ve etkilerine, Rıfailik bilgelik geleneğine, Kenan Rıfai ve Samiha Ayverdi’ye ilişkin konuştu. Konu ile ilgili VTR’lerin de yer aldığı programda ayrıca, Cemalnur Sargut ve dostlarının Çin’de, üniversitede açmayı planladıkları Kenan Rıfai kürsüsüne ilişkin çalışmalara da değinildi.
    Programda yayınlanan Aşık Sıtki tarafından okunan Niyazi Mısri nefesi ve Erkan Uğur'un okuduğu ilahi izleyenlerin büyük ilgisini çekti.


    Video
İşlem Yapılıyor
X