Öğrencinin öğretmene Polat cevabi

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • seliora
    Junior Member
    • 11-11-2010
    • 8

    Öğrencinin öğretmene Polat cevabi

    Facebook’ta kullanıcılar tarafından paylaşılan bir video dizilerin çocuklar üzerindeki etkisini gözler önüne seriyor. Öğrencilere tek tek hangi diziyi izlediğini soran öğretmeni öğrencisi böyle şaşırtıyor…

    Bir ilköğretim okulunda öğretmen öğrencilerine tek tek hangi dizileri izlediğini soruyor. Öğretmenin sorusunu cevaplayan öğrenciler izledikleri dizilerin isimlerini söylerken bir öğrencide korku filmi izlediğini anlatıyor.
    Sorusunu öğrencilerine sorarak arka sıralara doğru ilerleyen öğretmen arka sırada tek başına oturan öğrencisine sorusunu yinelediğinde ikili arasında televizyon programlarının çocuklar üzerindeki etkisini gözler önüne seren ilginç bir diyalog yaşanıyor.

    Öğretmenin” Hangi diziyi izliyorsun?” sorusuna “Polat’ı izliyorum öğretmenim ” şeklinde cevap veren Emir Ali’ye öğretmeni “Oğlum bu yaşta böyle diziler izleme sonun iyi olmaz” diyerek karşılık vermesi üzerine küçük Emir “Öğretmenim, sonunu düşünen kahraman olamaz” şeklinde cevap veriyor.
    Emir Ali’nin verdiği cevap Kurtlar Vadisi dizsinin başkarakteri olan Polat Alemdar’ın bir bölümde arkadaşlarına verdiği cevaptı.
    Kurtlar Vadisi Türkiye’nin yanı sıra Arap ülkelerinde de izlenme rakorları kırarken İsrail Hükümeti dizinin bazı bölümlerine İsrail düşmanlığını aşıladığı gerekçesiyle tepki göstermiş ve büyük elçi krizinin yaşanmasına neden olmuştu.
    Dizi oyuncularının rol aldığı ve ocak ayında yayınlanacak olan Kurtlar Vadisi Filistin filminin fragmanı gösterime girdikten sonra İsrail basınında geniş yer bulmuş ve sert bir dille eleştirmişti.

    Haber Kaynak : http://www.egitimbulgaria.com/site/ogrencinin-ogretmene-polat-cevabi/
İşlem Yapılıyor
X