MEHMET ALİ ERBİL ÇOK GEÇMEDEN EKRANLARA DÖNECEK

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • HIAMOVI
    satélite de expertos
    • 22-12-2004
    • 14236

    MEHMET ALİ ERBİL ÇOK GEÇMEDEN EKRANLARA DÖNECEK

    Milliyet Cadde yazarı Ali Eyüboğlu'na göre Erbil, Alevilerin gönlünü alıp, yaptığı gafı unutturarak ekranlara geri dönecek...

    47’nci Altın Portakal Film Festivali için çarşamba günü geldiğim Antalya’dan bir günlüğüne firar edip Kuzey Kıbrıs’a geçtim. Girne’deki ilk durağım Rocks oldu. Çünkü canlı yayındaki ‘iş kazası’ndan sonra programı yayından kaldırılan Mehmet Ali Erbil’in kafa dinlemek için Rocks’a geldiğini öğrendim.
    Taksiye atlayıp gittim.

    Erbil’i üzgün, ama güçlü gördüm. “Benim de Güner Ümit gibi televizyonculuk hayatım biter mi?” gibi bir endişesi yoktu.

    Erbil, “35 yıldır televizyonlarda program yapıyorum. Bugüne kadar alevileri rencide edecek bir söz çıktı mı benim ağzımdan? Altı yıldır evimde çalışan karı- koca alevi. En azından onlar biliyorlar benim alevilere karşı olan sevgimi” dedi. Özellikle İzzettin Doğan’ın, “Kötü niyetinin olmadığını, insanları mutlu etmek için uğraştığını biliyoruz. Sen de olmasan kim güldürecek bizi televizyonlarda” sözlerinin moralini yükselttiğini söyledi.

    Erbil’e en büyük destek ise Tunceli’den geldi.

    Muhtar köye davet etti
    Tunceli’den bir köy muhtarı Erbil’i arayıp, “Bizlere karşı iyi niyetinden en küçük bir şüphemiz yok. Senin Atatürkçü duruşunu, dünya görüşünü beğeniyoruz” deyip, onu köyüne davet etti.

    Erbil, bugün ya da yarın o köyün ‘Fahri Muhtarı’ olan Star Haber’in patronu Uğur Dündar’la birlikte Tunceli’ye gidecek. Tunceli’de ‘Dede’lerin elini öpüp, alevilerin gönlünü alacak ve çok geçmeden yeniden ekranlarda olacak. Bundan önce de iki kez canlı yayında gaf yapan ya da ‘iş kazası’ geçiren Erbil, sempatikliğiyle kısa sürede insanların gönlünü almayı bildi. Kanaatim o ki bu kez de öyle olacak ve Erbil, çok geçmeden ekranlara dönecek

    "Ben Dostlarımı Ne Kalbimle Ne de Aklımla Severim.Olur ya Kalp Durur Akıl Unutur.
    Ben Dostlarımı Ruhumla Severim.O ne durur,ne de unutur"...Hz.Mevlana






İşlem Yapılıyor
X