Atatürk Havalimanı'nda 5 bin yolcuya bedava kahvaltı

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • HIAMOVI
    satélite de expertos
    • 22-12-2004
    • 14236

    Atatürk Havalimanı'nda 5 bin yolcuya bedava kahvaltı

    Atatürk Havalimanı'nda bu sabah 5 bin kadar yolcuya bedava kahvaltı verildi. TAV Holding bünyesindeki 10 havalimanındaki 150 adet restoran ve kafeteryayı işleten BTA Catering, kuruluşunun 11. yılı nedeniyle yolculara ücretsiz kahvaltı hazırladı. Dış hatlar terminali gidiş katındaki etkinliğe binlerce yerli ve yabancı yolcu yoğun katılım gösterdi.
    Beş yıldızlı otellerdekini aratmayan müzik eşliğindeki ücretsiz kahvaltı yolculardan ilgi gördü. Bazı yolcular kahvaltının keyfini dans ederek çıkardı.

    Antalya'dan gelip çalışmak için Libya'ya giden Dursun Bayram ile Ökkeş Bozalan terminale girer girmez böyle bir sürprizle karşılamalarının güzel olduğunu söyledi. Hamur işlerinin yanı sıra çay, kahve ve çeşitli meyve sularının ikram edildiği kahvaltıdan yolcuların yanı sıra havalimanı personeli de istifade etti.

    BTA Genel Müdürü Sadettin Cesur, bu sabah 5 bin yolcuya sabahın ilk saatlerinde hafızalarında kalacak güzel bir sürpriz yapmak istediklerini söyledi. Cesur, "Yedi ayrı büfede BTA'nın güzel ürünleri ücretsiz olarak ikram ediyor. Biz bu operasyona değerli yolcularımızla başladık ve 11. kuruluş yıldönümümüzde yine değerli yolcularımızla bu sürprizi paylaşmak istedik." dedi.

    Dış hatlardan günde 33-40 bin arasında yolcunun gelip geçtiğine işaret eden Cesur, yurt dışına çıkan 15 bin kişinin 5 binine bu sabah 07.00 ile 09.00 saatleri arasında ücretsiz kahvaltı ikram ettiklerini ifade etti.

    "Ben Dostlarımı Ne Kalbimle Ne de Aklımla Severim.Olur ya Kalp Durur Akıl Unutur.
    Ben Dostlarımı Ruhumla Severim.O ne durur,ne de unutur"...Hz.Mevlana






İşlem Yapılıyor
X