EMIRATES’TEN ÇOK ÖZEL FİYATLAR

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • HIAMOVI
    satélite de expertos
    • 22-12-2004
    • 14236

    EMIRATES’TEN ÇOK ÖZEL FİYATLAR

    Dubai merkezli uluslararası havayolu şirketi EMIRATES Hint Okyanusu adalarından Mauritius, Seyşeller veya Sri Lanka’nın Kolombo şehrine seyahat etmek isteyen yolcular için yepyeni bir kampanya başlatıyor.


    Dubai merkezli uluslararası havayolu şirketi EMIRATES; Sri Lanka veya Hint Okyanusu adalarına seyahat etmek isteyen yolcularına hem ekonomik hem de çok konforlu bir uçuş keyfi sunuyor.

    Emirates, 10 Ocak - 10 Şubat 2011 tarihleri arasında Hint Okyanusu’nda bulunan ada ülkesi Sri Lanka’nın en büyük şehri ve ticari başkenti Kolombo ile Hint Okyanusu’nun en güzel adalarından Mauritius ve Seyşeller’e İstanbul’dan seyahat edecek yolcularını çok özel fiyatlar ile buluşturuyor.

    Emirates ile Sri Lanka’nın başkenti Kolombo’ya ekonomi sınıfı gidiş dönüş uçak bileti 570 Avro olurken, romantik ve sessiz tatiller için özellikle ideal olan, denizaltı yaşamında ki renk canlılığı ile sizi büyüleyecek Mauritius ve Seyşeller’e ise sırasıyla 602 Avro ve 598 Avro’dur. Emirates’in yolcularına sunduğukampanya kapsamında alınan biletler Mauritius ve Kolombo için 10 Ocak - 31 Mart tarihleri arasında, Seyşeller için ise 10 Ocak 2011 - 15 Şubat 2011 ve 27 Şubat 2011- 31Mart 2011 arasında kullanılabilir. Fiyatlara tüm vergiler ve yakıt harçları dahildir.

    Emirates’in özel fiyatları ile son dönemlerin en popüler tatil merkezlerinden Hint Okyanusu adalarına uçarak kendinizi şehrin stresinden uzaklaştırabilir, sıcağın ve masmavi denizin keyfini çıkarabilirsiniz.



    EMIRATES Havayolu, İstanbul – Dubai arasında, genellikle uzun menzilli uçuşlarda tercih edilen, üstün teknolojiye sahip ve geniş gövdeli Boeing 777 tipi uçaklar ile uçuyor. Ortalama filo yaşı 5 yıl olan EMIRATES, 152 uçağı ile gökyüzünün en genç filolarından birine sahip. Dünyanın en hızlı büyüyen uluslararası havayolu şirketleri arasında yer alan EMIRATES, İstanbul’dan gerçekleştirdiği 11 uçuş ile yolcularını 60’ın üzerinde ülkede 100’ü aşkın noktaya taşıyor

    "Ben Dostlarımı Ne Kalbimle Ne de Aklımla Severim.Olur ya Kalp Durur Akıl Unutur.
    Ben Dostlarımı Ruhumla Severim.O ne durur,ne de unutur"...Hz.Mevlana






İşlem Yapılıyor
X