HTC: Tek tuş ile Facebook erişimi! (Resimli)

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • Sniper®
    Senior Member
    • 22-06-2005
    • 12987

    HTC: Tek tuş ile Facebook erişimi! (Resimli)

    HTC, tek tuş ile Facebook erişimi sağlayan iki sosyal ağ telefonunu sundu.

    HTC, HTC ChaChaTM ve HTC SalsaTM ile sosyal ağ telefonlarında çıtayı yükseltiyor.

    BARSELONA, İSPANYA – Mobile World Congress – Dünyanın önde gelen akıllı telefon üreticilerinden HTC Corporation, Facebook®’un iletişim gücünü HTC SenseTM deneyiminin sunduğu sadelik ve kullanım kolaylığı ile birleştiren, tümüyle sosyal, basit ve birleştirici olan iki modelini anons etti.
    Mobile World Congress’te (Mobil Dünya Kongresi) tanıtılan HTC Sense temelli altı yeni cihaz arasında yer alan HTC ChaCha ve HTC Salsa, sosyal paylaşım ağı Facebook’un kilit uygulamalarına tek dokunuşla erişim sağlayan, HTC Sense deneyimine entegre, özel bir tuşa sahip.
    HTC Corporation CEO’su Peter Chou, “HTC her zaman farklı insanların, farklı istekleri olabileceğini bildi. Bu anlayışla tasarlanan HTC ChaCha ve HTC Salsa Facebook’a mobil bir cihazdan ulaşmak için farklı yollar sunuyorlar. Facebook dünya çapında 500 milyonu aşkın aktif kullanıcısıyla herkes için sosyal paylaşım ile eş anlamlı hale geldi. Biz de muazzam bir cazibesi olan bu sosyal ağla bağlantılı en üst düzey telefonlar yaratmak istedik.” dedi.
    Geliştirilen yeni uygulama hakkında konuşan Facebook Mobile Business Başkanı Henri Moissinac, “HTC ile uzun yıllardır Facebook’u telefonlarına taşımak için çalışıyoruz; HTC ChaCha ve HTC Salsa bu çalışmaların sonucudur. HTC, Facebook’u yeni cihazlarına inovatif bir erişim yolu ile taşırken herkesin istediği yerde ve istediği zaman kolaylıkla bilgi paylaşabilmesini sağlıyor.” dedi.
    HTC ChaCha ve HTC Salsa üzerinde, içeriğe duyarlı tasarlanan Facebook tuşu, içerik paylaşımında ya da güncellemeler olduğunda ışıkla hafifçe uyarı veriyor. Tuşa tek dokunuşla durumunuzu güncelleyebiliyor, fotoğraf yükleyebiliyor, websitesi paylaşabiliyor, dinlediğiniz parçaları gönderebiliyor, bulunduğunuz yeri işaretleyebiliyor ve çok daha fazlasını yapabiliyorsunuz. Örneğin, telefonunuzla arkadaşlarınızın fotoğraflarını çekip sadece tek tuşa basarak anında Facebook'a yükleyebiliyorsunuz. Veya telefonunuzla dinlediğiniz müziği tek tuşla arkadaşlarınızla paylaşabiliyorsunuz. Uygulama aracılığı ile dinlediğiniz şarkı Facebook üzerinde otomatik olarak tanımlanarak paylaşılıyor.
    En son sürüm Android Gingerbread 2.3.3’e sahip bu cihazlar, ayrıca HTC Sense deneyimi aracılığı ile Facebook mobil deneyimini yaşamak için en son HTC Sense özelliklerine sahipler. Telefonla arama yaptığınızda ekran arkadaşınızın statüsünü ve fotoğraflarını görebiliyor, hatta yaklaşan doğum gününü bile haber alabiliyorsunuz. Aynı güncellemeler bir Facebook arkadaşınızdan telefon geldiğinde de görüntüleniyor. Ayrıca telefon rehberinizde bulunan kişilere Facebook üzerinden ulaşmanız veya yeni Facebook markalı kısayollar ile cihazınızı kişileştirmeniz sağlanıyor.
    HTC ChaCha ve HTC Salsa, Facebook Chat ve Mesaj kullanımı ile arkadaşlarınızla bağlantıda kalmanızı kolaylaştırıyor. Facebook mesajlarınız ve sohbetleriniz telefonunuzla uyum sağlıyor ve normal mesajlarınız ve e-postalarınız ile birlikte gelen kutunuzda görünüyor.

    Facebook nesline özel akıllı telefon ile bağlantıda kalın - HTC ChaCha

    Arkadaşlarınızla her zaman her yerde temas halinde olmanıza olanak tanıyan HTC ChaCha, kusursuz sosyal bağlantılı bir deneyim sağlamak için tasarlandı. Benzersiz eğik tasarımı, ekranı ve fiziki QWERTY klavyeyi şekillendirerek izlemesi kolay, yazması rahat bir kullanım sunuyor. Otofokuslu ve LED flaşlı 5 megapiksel renkli kamera ile ön VAG kamera içeren HTC ChaCha’nın çift kamerasıyla özel anları canlı, yüksek çözünürlüklü ayrıntılar ile yakalayın ve arkadaşlarınızla görüntülü sohbet edin. Ayrıca ChaCha 480 x 320 çözünürlüğe sahip 2.6” inç dokunmatik ekranı ile İnternet’i de parmaklarınızın ucuna getiriyor.

    Facebook arkadaşlarınız sizi hiç bu kadar yakınlarında hissetmediler - HTC Salsa

    HTC ChaCha gibi kapsamlı Facebook uygulaması özelliğiyle öne çıkan HTC Salsa, hızlı ve yüksek performanslı akıllı telefon deneyimi sunuyor. 5 megapiksel kamera ile yüksek çözünürlüklü fotoğraf ve video çekerek 480 x 320 çözünürlüğe sahip, 3.4” inç, dokunmatik ekranda anında arkadaşlarınızla paylaşın. Tek tuşa dokunarak fotoğraflarınızı Facebook’a yükleyin. Yüz yüze sohbet için öne bakan VGA kamerası, yüksek kaliteli görüntülü konuşmaya olanak tanıyor.

    Ulaşılabilirlik

    HTC ChaCha ve HTC Salsa 2. çeyrek itibariyle belli başlı Avrupa ve Asya pazarlarında geniş ölçüde erişilebilir olacak. HTC, bu benzersiz kullanıcı deneyimini, Amerika’da yılın sonuna doğru AT&A ile markete sunmayı planlıyor.
İşlem Yapılıyor
X