Haber 7'de online SBS, YGS, LYS

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • Sniper®
    Senior Member
    • 22-06-2005
    • 12987

    Haber 7'de online SBS, YGS, LYS

    İhlas Koleji öğretmenleri tarafından hazırlanan online sınavlar Haber7.com ve İhlas Koleji işbirliğiyle ilköğretimden lise sona kadar tüm öğrencilerin hizmetine sunuluyor.


    Yıl içinde yapılacak olan SBS, YGS ve LYS sınavlarına hazırlanan öğrencilere sunulan bu hizmette teknolojinin getirdiği en son yenilikler kullanılıyor.
    26 ŞUBAT'TA BAŞLIYOR
    26 Şubat 2011 tarihinde başlayacak olan ve bütün öğrencilerin ücretsiz olarak yararlanacağı sistemde ÖSYM ve MEB’in düzenlediği sınavlarla birebir örtüşen şartlarda öğrenciler gerçek sınav ortamında kendilerini deneyebilecekler. Online Sınav Siteminde her tür sınav için sorulabilecek soruların konu ve alt konuları tespit edilerek sisteme girilmiş olacak.
    ONLİNE SINAVLARA HABER 7'DEN ULAŞIN
    Haber7.com sitesinden öğrencilere ulaştırılacak olan Online Sınav Sisteminde hem ilköğretim hem de lise öğrencileri için toplamda otuzun üstünde sınav bulunacak. Her hafta yeni sınavların ekleneceği sitede sınavları kaçıran öğrenciler sınav arşivine girerek, giremedikleri sınavlara da ulaşabilecekler.
    ZAMANI KENDİNİZ AYARLAYIN
    Öğrenciler sınav sisteminin özelliği olan zaman esnekliği ile istedikleri zaman sınava girebilecekleri gibi sınav devam ederken ayrılabilir ve istedikleri zaman istedikleri bilgisayardan sınava geri dönebilecekler.
    ANINDA SONUÇ
    Sınav sonunda sınavı bitiren öğrenci, ayrıntılı karne ile durumunu anında görebilecek. Sınav türüne göre puanını, sınavda doğru ve yanlış yaptığı konu ve alt konuları, derslerdeki durumunu grafiksel olarak inceleyebilecek.
    Öğrenci alacağı ayrıntılı karnesinde, doğru ve yanlışlarının hangi konulardan olduğunu görebilecek, bu listeyi inceleyerek eksik olduğu konular hakkında fikir sahibi olacak. Okullar veya dershaneler de, sınava giren öğrencilerinin durumlarını inceleyerek, eksik olduklarını düşündükleri konular da bire-bir ders vererek bu eksikleri tamamlayabilecekler.
    Bilindiği üzere, SBS 4 Haziran’da, YGS 27 Mart’da ve LYS 18-19 ve 25-26 Haziran tarihlerinde yapılacak. Bu tarihlere kadar öğrenciler İhlas Koleji ve Haber7.com işbirliği ile hazırlanmış olan sınavlara katılabilecekler.



    Sınav için www.sinavagir.com
İşlem Yapılıyor
X