Mondi Tire Kutsan geleceğin tasarımcılarını ödüllendirdi

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • buketp
    Junior Member
    • 07-04-2011
    • 3

    Mondi Tire Kutsan geleceğin tasarımcılarını ödüllendirdi

    Merhab arkadaşlar,

    Üniversite öğrencilerine geleceğin tasarımlarına yön verme fırsatı sunmak ve iş dünyasını yeni fikirlerle tanıştırmak amacıyla bu yıl ilk kez gerçekleşen“Kutu Kutu Proje Tasarım Yarışması” sonuçlandı. İstanbul Teknik Üniversitesinden Serefraz Karakuş büyük ödülün sahibi oldu…

    Oluklu mukavva ambalaj sektörünün lider tedarikçilerinden Mondi Tire Kutsan’ın bu yıl ilkini gerçekleştirdiği Kutu Kutu Proje Ambalaj Tasarım Yarışması, tasarım tutkunu üniversite öğrencilerinin başarılı projelerini 30 Mayıs Pazartesi günü, İstanbul Bilgi Üniversitesi Santral Kampusu’nde gerçekleşen ödül töreni ile taçlandırdı.

    Törende birincilik ödülünü takdim eden Mondi Tire Kutsan CEO’su Haluk Kaya, “Mondi Tire Kutsan olarak, Kutu Kutu Proje Tasarım Yarışması’nın ilk ödül törenini gerçekleştirmekten ötürü çok mutlu ve gururluyuz. Öncelikle, yarışmamıza katılan tüm öğrencilerimizi yaratıcı çalışmaları için kutluyor ve kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum. Yarışmamızın birincisini de huzurlarınızda tebrik ediyorum. Başarılarınızın hep sürmesini diliyorum…” sözleri ile yarışmanın galibi Serefraz Karakuş’u kutladı.

    Geleceğin tasarımlarına yön verecek Rafa Hazır Ambalaj çözümlerini hayata taşıyacak yarışma neticesinde birinci olan proje, İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde “Tasarım Kültürü ve Yönetimi” Sertifika Programı Eğitimi ile ödüllendirildi.

    İkincilik ödülüne değer görülen projesi ile Burak Şenkardeşler Apple Mac Book Pro, üçüncü olan Görkem Özdemir ise Apple I-Pad 2 kazandı. Dereceye giren ilk üç proje, Mondi Tire Kutsan fabrikalarından birisinde staj imkanı da elde etti.

    Mondi Tire Kutsan, tasarım ve yenilikçi olma kültürünü ambalaj tasarımı ile özdeşleştiren Kutu Kutu Proje Tasarım Yarışması’nda ödüle değer görülen orijinal, estetik, kullanışlı ve çevre dostu tasarımları raflara taşıyarak, ödüllü tasarımcıların sektörü ileri taşıyacak fikirlerini iş dünyasına sunacak.
İşlem Yapılıyor
X