Lumia 950 ve Lumia 950 XL Fiyatı ve Çıkış Tarihi Detaylanıyor

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    Lumia 950 ve Lumia 950 XL Fiyatı ve Çıkış Tarihi Detaylanıyor

    Microsoft’un merakla beklenen iki yeni amiral gemisinin fiyatları ve çıkış tarihi hakkında yeni bilgiler geldi.

    Redmond merkezli yazılım ve donanım devi Microsoft, Lumia Cityman ve Lumia Talkman kod adları ile iki yeni Windows 10 Mobile amiral gemi akıllı telefonu üzerinde çalışıyor. Bu iki cihaz hakkında daha fazla bilgi gelmeye devam ediyor.
    İthome adlı web sitesi tarafından gün içinde Windows 10 Mobile yüklü ilk amiral gemi akıllı telefonlar olması beklenen Lumia Talkman ve Lumia Cityman hakkında bazı iddialar gelmişti. Bu iki cihazın metal gövde ile Lumia 950 ve Lumia 950 XL adlarına sahip olacağını belirten haberin ardından şimdi bazı kaynaklar bu iki cihazın fiyatı ve çıkış tarihleri hakkında önemli bilgiler paylaştı.
    Nokiapoweruser’ın kaynaklarından aldığı bilgilere göre Lumia 950 ve Lumia 950 XL, Eylül – Ekim aylarında Redmi olarak duyurulacak. Yapılacak resmi duyurudan sonra ise Ekim – Kasım döneminde her iki cihaz da tüketicilerle buluşacak. Bizim tahminlerimiz ise Eylül ayında yapılacak duyurunun ardından Ekim ayı itibariyle Amerika, İngiltere ve Çin gibi büyük ve prestijli pazarlarda, Kasım ayı itibariyle de global pazarlarda satışa sunulacağı yönünde.
    Lumia 950 ve Lumia 950 XL Windows 10 Mobile amiral gemi akıllı telefonların fiyatları ise geçtiğimiz haftalarda gelen iddiaların aksine astronomik boyutlarda olmayacak. Lumia 950, bölgesel pazarlara göre 50-100$ arası bir artış gösterse de genel olarak Lumia 930’un lansman fiyatı olan 500€ civarı bir fiyata sahip olacak. Lumia 950 XL ise selefi Lumia 1520’nin lansman fiyatı ile satışa sunulacak. Bu da ortalama Avrupa fiyatı olan 600€ satış fiyatı anlamına geliyor.
    Gelen bilgilere göre Microsoft yapacağı tanıtım etkinliğinde, Lumia 950 ve Lumia 950 XL dışında Treasure Tag ve kulaklık gibi yeni aksesuar duyuruları da yapacak.

İşlem Yapılıyor
X