Samsung, 4K SUHD TV alana Galaxy S6 hediye ediyor

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    Samsung, 4K SUHD TV alana Galaxy S6 hediye ediyor

    Samsung’dan yeni üst seviye Tizenli akıllı TV modellerinin satışlarını arttırmaya yönelik kampanya geldi.

    Samsung, farklı kulvarlarda dikkat çeken donanım ürünleri ile mücadelesini sürdürürken, özellikle akıllı TV pazarında da yepyeni modellerle yükselişini sürdürüyor. Firma özellikle yakın zamanda 4K çözünürlükte üst seviye modellerini farklı pazarlarda satışa sunarken, ayrıca bazı kampanyalarla da satış rakamlarını arttırmayı planlıyor.

    Firma oldukça ilgi çekici yeni bir kampanya duyurusunu Amerika Birleşik Devletleri’nde gerçekleştirdi. Firma, belirlenen bazı 4K SUHD TV modellerini satın alan teknoloji meraklılarına ayrıca Galaxy S6 akıllı telefon modelini de ücretsiz olarak veriyor.
    Samsung’un şu an için sadece ABD’de geçerli olan bu fırsat kampanyasında JS9500, JS9100, JS9000, JS8500, JS850D ve JS8600 model numarasına sahip akıllı TV modelleri satın alındığında ücretsiz olarak 32GB kapasitesi ile Galaxy S6 akıllı telefona da sahip olunacak.
    Samsung’un bu akıllı TV modelleri ayrıca işletim sistemi olarak da Tizen ile birlikte gelirken, kampanyanın 2 Eylül tarihine kadar süreceğini belirtelim. ABD’de bu akıllı TV modellerini satın alan kullanıcılar Samsung Promotions sitesi üzerinden satın aldıkları SUHD TV modellerinin seri numarasını girerek Galaxy S6’ya sahip olabilecekler.
    Samsung’un akıllı telefonu Galaxy S6, 5.1″ büyüklüğünde 2560×1440 piksel Quad HD dokunmatik ekran, 3GB sistem belleği, 32GB/64GB/128GB dahili veri kapasitesi, Samsung Exynos 7420, sekiz çekirdekli 64-bit işlemcili yonga seti, 16MP arka kamera, 5MP ön kamera, Google Android Lollipop mobil işletim sistemi özelliklerine sahip.

İşlem Yapılıyor
X