3. nesil Motorola Moto G’nin Moto Maker seçenekleri ortaya çıktı

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    3. nesil Motorola Moto G’nin Moto Maker seçenekleri ortaya çıktı

    Motorola’nın yeni orta seviye akıllı telefonu Moto G bu ay sonunda Moto Maker ile birlike geliyor…

    Motorola bu ay 28 Temmuz tarihinde bir etkinlik ile yeni bazı modellerini resmi olarak duyuracak ve bu cihazlar arasında yeni amiral gemisi Motorola Moto X yanı sıra, firmanın orta seviye yeni temsilcisi Moto G yer alacak. Ayrıca Moto X’in iki farklı versiyon olarak gelmesi bekleniyor.

    Motorola’nın yeni 3. nesil modelleri hakkında bilgiler duyuru tarihi yaklaştıkça artarak gelmeye devam ederken, şimdi de Moto G’nin Moto Maker’da seçenekleri ortaya çıktı. Moto Maker bilindiği üzere firmanın cihazlarının özelleştirilerek alınabildiği platform olurken, firma farklı ülkelerle Moto Maker’ı dünya genelinde genişletmeye devam ediyor.
    Görsel üzerinden özelleştirme seçeneklerini görebilirsiniz ve ayrıca Moto Maker üzerinden gelen başka bir bilgi de cihazın 1GB sistem belleği ve 8GB dahili veri kapasitesi ile 2GB sistem belleği ve 16GB dahili veri kapasitesi olarak iki farklı versiyon olarak sunulacağı şeklinde.
    3. nesil Motorola Moto G kıllı telefon 5″ büyüklüğünde ve 1280×1080 piksel çözünürlüğünde dokunmatik IPS LCD ekran içeriyor. Ekran ayrıca Gorilla Glass 3 teknolojisine de sahip olacak. Yonga seti olarak ise 1.7Ghz saat hızında çalışan Cortex-A53 tabanlı Qualcomm Snapdragon 610 yonga setinden güç alıyor.
    141.5mm x 70.7mm x 11mm ölçülerine sahip olan ve 149gr ağırlığında gelen akıllı telefon 13MP arka kamera gelirken, arka yüzünde de 5MP ikinci bir kamera yer alıyor. Google Android 5.1 Lollipop mobil işletim sistemi üzerinde çalışan akıllı telefon ayrıca 2.070mAh batarya ile geliyor.

İşlem Yapılıyor
X