Samsung Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 edge+ Canlı Görselleri Sızdırıldı!

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    Samsung Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 edge+ Canlı Görselleri Sızdırıldı!

    Güney Kore merkezli Samsung’un yaklaşan amiral gemileri görüntülendi.

    Son haftalarda teknoloji dünyasında Samsung Galaxy S6 Edge+ ve Galaxy Note 5 iddialarının ardı arkası kesilmiyor. Bu iki cihaza ait ilk canlı fotoğraflar da internete sızdırıldı.
    Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, Apple’ın İphone 6S ve İphone 6S Plus modelleri ile rekabete girmemek için iki yeni amiral gemi akıllı telefonunu planlanan tarihten erken duyurmaya hazırlanıyor. Samsung’un hazırlıkları devam ederken Galaxy S6 Edge+ ve Galaxy Note 5 isimleri ile gün yüzüne çıkması beklenen iki telefona ait canlı fotoğraflar internet ortamına sızdırıldı.

    Samsung Galaxy Note 5, yuvarlatılmış köşeleri ve beyaz rengi ile boy gösterirken Galaxy S6 Edge+ ise ondan daha küçük boyutlarda fiziksel home tuşu ve altın sarısı rengi ile dikkat çekiyor. Fotoğraflarda dikkat çeken bir başka ayrıntı ise cihazların Android 5.1.1 Lolipop sürümü yüklü olarak geldiği oluyor.
    Samsung’un ikinci yeni akıllı telefonu Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 Edge+ ne zaman tanıtılacak henüz bilinmiyor. Fakat gelen bilgilere göre 13 Ağustos tarihinde bir etkinlik düzenlemeye hazırlanan Samsung, merakla beklenen amiral gemi akıllı telefonlarını tanıtabilir.

İşlem Yapılıyor
X