Motorolo hakkında önemli detaylar

Kapat
Önemli Konu
X
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    Motorolo hakkında önemli detaylar

    Moto G'nin yenilenmiş sürümü "Moto G", ve yenilenen Moto X, yine "Moto X" adıyla Motorola tarafından tanıtıldı. Göz ardı edilmeyecek özelliklerle gelen telefon, uygun fiyatını koruyor. Yeni Moto X ise eskisinin güncellenmiş sürümü.
    Yeni Moto G, 5 inç'lik 720p ekranla, çift ön hoparlörle ve microSD desteğiyle geliyor. 1.2GHz Snapdragon 400 dört çekirdekli işlemciye sahip telefon, 2.000mAh pil, 8GB depolama alanı gibi ortalama özelliklere sahip. Şu andan itibaren satışa sunulan Moto G'nin İngiltere fiyatı 145 sterlin.
    Yeni Moto X ise ekranını 4.7 inç'ten 5.2 inç'e genişletiyor ve 1080p (423ppi) çözünürlük sunuyor. Cihazın gövdesi, kavisli metal çerçeve, bambu ve deri gibi maddelerden oluşuyor. İşlemci tercihini 2.5GHz dört çekirdekli Snapdragon 801'den yana yapan Moto X, 2GB RAM'e sahip.
    16MP arka kamerayla ve 2.300mAh pille gelen yeni Moto X, saf Android 4.4.4 deneyimi sunuyor. Moto X, telefonun rengi, yazılımı gibi öğelerini kişiselleştirmenize izin veren seçenekler de sunuyor. 16GB dahili depolama alanına sahip Moto X'in kontratsız yurtdışı fiyatı, 499 dolar. Moto X'in 32GB'lık bir modeli, daha sonar Moto Maker web sitesi üzerinden satışa sunulacak.
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    #2
    Motorola’nın yeni orta seviye akıllı telefonu Moto G bu ay sonunda Moto Maker ile birlike geliyor…

    Motorola bu ay 28 Temmuz tarihinde bir etkinlik ile yeni bazı modellerini resmi olarak duyuracak ve bu cihazlar arasında yeni amiral gemisi Motorola Moto X yanı sıra, firmanın orta seviye yeni temsilcisi Moto G yer alacak. Ayrıca Moto X’in iki farklı versiyon olarak gelmesi bekleniyor.



    Motorola’nın yeni 3. nesil modelleri hakkında bilgiler duyuru tarihi yaklaştıkça artarak gelmeye devam ederken, şimdi de Moto G’nin Moto Maker’da seçenekleri ortaya çıktı. Moto Maker bilindiği üzere firmanın cihazlarının özelleştirilerek alınabildiği platform olurken, firma farklı ülkelerle Moto Maker’ı dünya genelinde genişletmeye devam ediyor.
    Görsel üzerinden özelleştirme seçeneklerini görebilirsiniz ve ayrıca Moto Maker üzerinden gelen başka bir bilgi de cihazın 1GB sistem belleği ve 8GB dahili veri kapasitesi ile 2GB sistem belleği ve 16GB dahili veri kapasitesi olarak iki farklı versiyon olarak sunulacağı şeklinde.
    3. nesil Motorola Moto G kıllı telefon 5″ büyüklüğünde ve 1280×1080 piksel çözünürlüğünde dokunmatik IPS LCD ekran içeriyor. Ekran ayrıca Gorilla Glass 3 teknolojisine de sahip olacak. Yonga seti olarak ise 1.7Ghz saat hızında çalışan Cortex-A53 tabanlı Qualcomm Snapdragon 610 yonga setinden güç alıyor.
    141.5mm x 70.7mm x 11mm ölçülerine sahip olan ve 149gr ağırlığında gelen akıllı telefon 13MP arka kamera gelirken, arka yüzünde de 5MP ikinci bir kamera yer alıyor. Google Android 5.1 Lollipop mobil işletim sistemi üzerinde çalışan akıllı telefon ayrıca 2.070mAh batarya ile geliyor.

    Yorum

    • mehmet karalýlar
      Senior Member
      • 02-06-2009
      • 11564

      #3
      Motorola’nın yeni akıllı telefonlarını tanıtacağına dair dedikodular son zamanlarda ivme kazanmıştı. Şirketin son iki yıldaki takvimine bağlı kalarak yeni cihazlarını ağustos ve eylül aylarında tanıtabileceği belirtilmişti. Motorola bu tahminleri biraz olsun şaşırttı ve 28 Temmuzda bir etkinlik gerçekleştireceğini açıkladı.
      Türkiye saatiyle 16:00’da başlayacak etkinliğin davetiyelerini dağıtmaya başlayan Motorola’nın akıllı telefonları Moto X ve Moto G’nin yeni versiyonlarını görücüye çıkarması bekleniyor. Şirket etkinliği New York, Sao Paulo ve Londra’da eş zamanlı olarak düzenleyecek.
      Son sızıntılarda Motorola Moto X ve Moto G’nin yanına iki Droid telefonunun daha eklenebileceği belirtilmişti. Paylaşılan bir fotoğraf ise Motorola’nın yeni telefonlarına ait olduğu iddia edilen arka kapakları gün yüzüne çıkarmıştı.
      Motorola’nın amiral gemisi Moto X’in yeni versiyonunda 5.2 inç Quad HD ekran bulunması bekleniyor. İşlemci konusunda ise ibre Qualcomm Snapdragon 808’den yana gözüküyor. Etkinliğin bir diğer ağır topu olması öngörülen yeni Motorola Moto G’nin ise 720p çözünürlüğünde 5 inç ekran, Qualcomm Snapdragon 410 işlemci ve 1 veya 2 GB RAM ile birlikte geleceği söyleniyor.
      Motorola’nın android Wear işletim sistemli akıllı saati Moto 360’ın yeni versiyonunun da Motorola’nın etkinliğinde tanıtılabileceği belirtiliyor. Şirketin etkinlik davetiyesinde kullandığı “XGX” ibaresi, tanıtılacak akıllı telefonlar konusundaki tahminlerin doğru olduğunu gösteriyor. “İlişki durumunuz değişecek” ifadesinin ne olduğunu anlamak içinse Motorola’nın etkinliğini beklemek gerekiyor.

      Yorum

      • mehmet karalýlar
        Senior Member
        • 02-06-2009
        • 11564

        #4
        Motorola Moto G (2014) Android M güncellemesini alabilir!

        Motorola Moto G(2014): Android 5.1 ve M güncellemesini alacak mı?


        Birçok akıllı telefın üreticisinin uzun zamandır üzerinde çalıştığı Android 5.1 sürümünün hangi üreticilerin kullanıcılarını sevindirecek şimdilik bilinmiyor. Ancak yeni gelen haber yakında Motorola Moto G kullanıcıları için gerçekleşebilir.
        Twitter üzerinde bir kullanıcı ile Motorola arasınoa gerçekleşen konuşmada Motorola : Moto G (2014) versiyonunun yakında Android 5.1 Lolipopfüncellemesinin sunulacağını söyledi. Ama haberin belkide en önemli kısmı ikinci mesajda gibi görünüyor. Söz konusu tweet'te "Google Android M kaynak kodunu serbest bıraktığında bizler güncellemeyi almanız için sabırsızlanıyoruz" deniliyor.
        Moto G (2014) versiyonunun Android M güncellemesini alacağını kesin söylemek mümkün değil. Çünkü daha öncede olduğu gibi sosyal medya ortamlarında şirket adıyla yapılan yorumlar ya yalanlanıyor yada yanlışlık olduğu gerekçesiyle siliniyor.
        Umarız Motorola yakın zamanda Android 5.1 ve M hakkında net bir bilgilendirme mesajı yayınlar ve güncelleştirme hakkındaki kuşkuları giderir.

        Yorum

        • mehmet karalýlar
          Senior Member
          • 02-06-2009
          • 11564

          #5
          Motorola’nın yeni amiral gemisi donanım özellikleri hakkında yeni bazı söylentiler ortaya çıktı.

          Motorola, bugün yeni bir etkinlik ile karşımıza gelecek ve bu etkinlikte de firmanın yeni bazı cihazlarını resmi olarak duyurması bekleniyor. Firmanın duyuracağı modeller arasında yeni amiral gemisi modeli Moto X yer alırken, ayrıca yeni orta seviye modeli Moto G de gün yüzüne çıkacak.

          Motorola Moto X, üçüncü nesil ile karşımıza gelmeye hazırlanıyor. Bu yeni cihaz hakkında şimdiye kadar bir çok bilgi gelirken, ekran büyüklüğünün 5.2″ olacağı kaydediliyordu. Ancak gelen yeni bilgiler 3. nesil Motorola Moto X’in 5.5″ büyüklüğünde dokunmatik ekran ile geleceği şeklinde.
          İddialara göre yeni Moto X, 5.5″ büyüklüğünde ve 1920×1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile geliyor. Çözünürlüğün de 2560×14440 piksel Quad HD olacağı daha önce belirtilmişti. Ayrıca akıllı telefonun arka yüzünde 21MP kamera yer alırken, ayrıca ön kamerası da 5MP çözünürlük sunuyor.
          Yeni akıllı telefon 3.600mAh batarya içeriyor ve ayrıca microSD kart desteği de sunuyor. İşletim sistemi olarak ise Google Android 5.1.1 Lollipop üzerinde çalışacağını söyleyebiliriz.
          RAM ve yonga seti konusunda ise bilgi bulunmazken, daha önce gelen bilgiler sistem belleğinin 4GB olacağı ve cihazın sekiz çekirdekli 64-bit işlemci ve Adreno 430 grafik işlemcili Qualcomm Snapdragon 810’dan güç alacağı yönündeydi.
          Bakalım son iddialar doğru çıkacak mı?

          Yorum

          • mehmet karalýlar
            Senior Member
            • 02-06-2009
            • 11564

            #6
            Üçüncü nesil Moto G Avrupa'da satışa çıktı

            Uygun fiyatlı yeni nesil Moto G kullanıcılarla buluşuyor.


            Motorola’nın geçtiğimiz günlerde açıkladığı üçüncü nesil Moto G akıllı telefon Avrupa’da Amazon aracılığıyla satışa çıktı. Telefon hatırlanacağı üzere depolama kısmında iki farklı seçenek şeklinde tanıtıldı. Üçüncü nesil Moto G’nin 8GB’lık sürümünde 1GB, 16GB’lık seçeneğinde ise 2GB RAM kullanılıyor. Amazon yeni nesil telefonun 1GB RAM/8GB modelini kullanıcılarla buluşturuyor. Telefonun fiyatı Fransa’da 205€ (615 lira), İtalya’da ise 213€ olarak açıklandı. Yeni Moto G’nin ülkemize ne zaman giriş yapacağı ise belirsiz.

            Telefonda 5 inç büyüklüğünde Gorilla Glass 3 ile korunan HD çözünürlüklü ekran, 1.4GHz frekans hızında çalışan64 bit dört çekirdekli Snapdragon 410 işlemci, 13MP arka kamera, 5MP ön kamera, IPx7 sertifikası sayesinde 1 metre derinlikte 30 dakika boyunca su direnci, Android 5.1.1 Lollipop ve 2.470 mAh kapasiteli pil yer alıyor.

            Üçüncü nesil Moto G

            Yorum

            • mehmet karalýlar
              Senior Member
              • 02-06-2009
              • 11564

              #7
              Motorola, DROID serisine eklediği yeni cihazı DROID Turbo 2 modelini tanıttı. Özellikle ekran koruması ile dikkat çeken telefonun detayları


              Akıllı telefon pazarında oldukça durgun davranan Motorola, Droid serisinin yeni üyesi Droid Turbo 2’yi tanıttı. Moto X ile başlayan tasarım anlayışının devam ettiği cihazda, Moto Maker sayesinde satın almadan önce arka kapak, çerçeve ve ön panel rengi belirlenebiliyor.
              DROID Turbo 2 özellikleri

              Gücünü 2GHz saat hızında çalışan Snapdragon 810’dan (MSM8994) alan cihazda 3GB RAM ve 32GB/64GB depolama seçenekleri bulunuyor. 21MPçözünürlükte Sony IMX230 sensöre sahip arka ve 5MP ön kamera bulunan DROID Turbo 2’de 3760mAh gücünde batarya bulunuyor. Motorola,TurboPower teknolojisi ile telefonu oldukça hızlı şarj etme imkanı sunuyor.
              Motorola ShatterShield Ekran Koruması

              Cihazın en dikkat çeken yönü ise 5.4 inçlik 2560x1440 piksel çözünürlüğündeki ekranının kırılmaz olması. ShatterShield teknoloji sayesinde 5 ayrı katmandan oluşan ekrana Motorola 4 yıla kadar kırılmazlık garantisi veriyor.

              Kırılmaz yapıdaki ekranın en üstünde çizilmelere karşı dayanıklı ilk katman ve altında kırılmalara karşı dayanıklı ikinci katman yer alıyor. Dokunmatik panel ve AMOLED ekranın altında alüminyum kasa bulunuyor. 9.2mm kalınlığa sebep olan beş katlı katman gerçekten kırılmaz yapıda iseMotorola bu teknolojiden iyi para kazanabilir.

              Yorum

              • mehmet karalýlar
                Senior Member
                • 02-06-2009
                • 11564

                #8
                Lenovo'ya bağlı Motorola, Lenovo'dan önce olsa da Samsung, LG ve HTC gibi rakiplerinin ardından Android 6.0 Marshmallow güncellemesini alacak telefonlarını açıkladı. Güncelleme alacağı söylenen modellerin ise tahminlerdeki gibi olduğunu söylemek mümkün.
                Motorola, Android 6.0 Marshmallow güncellemesi

                Motorola tarafından yapılan açıklamaya göre Android 6.0 Marshmallowgüncellemesini Moto X, Moto X Style, Moto X Play, Moto G 2015, Moto X 2014, Moto G 2014, Moto G 4G, Droid Turbo, Moto MAXX ve Moto Turbomodelleri alacak.
                Motorola tarafından üretilen Nexus 6 ise bildiğiniz gibi Google'a bağlı olduğundan, Google tarafından yapılan açıklamada belirtildiği gibi önümüzdeki hafta içerisindeAndroid 6.0 Marshmallow güncellemesinialmış olacak.
                İlk jenerasyon Moto X ve Moto G modelleri ile birlikte Moto E modelleri için henüz Android 6.0 Marshmallow güncellemesi planlanmamış.
                En yeni modellere 2015 sonuna kadar gelmesi beklenen Android 6.0 Marshmallow güncellemelerin açıklanan Motorola modellerine gelmesinin 2015'in ilk aylarını bulabileceğini tahmin ediyoruz.

                Yorum

                • mehmet karalýlar
                  Senior Member
                  • 02-06-2009
                  • 11564

                  #9
                  Motorola’nın yeni dönemde sunacağı akıllı telefonlar parmak izi tarayıcısı içerecek…

                  Akıllı telefon pazarı gelişimini sürdürürken, yenilikler, yeni teknolojiler hızla farklı üreticilerin modellerinde yerini almaya devam ediyor. Son dönemde akıllı telefon pazarında yaygınlaşan en önemli özelliklerden bir tanesi de parmak izi tarayıcısı olurken, daha önce üst seviye modellerde yer alan özellik artık orta ve hatta giriş seviyesine de yönelmiş durumda.

                  Parmak izi tarayıcısının öncülerinden olan Apple, Home tuşuna entegre ettiği Touch-ID adındaki parmak izi tarayıcısı ile dikkatleri üzerine çekmiş ve sonrasında da diğer firmalar da parmak izi tarayıcılarına yönelmişti.
                  2016’da da özellikle üst ve orta seviyede bir çok modelin parmak izi tarayıcısı ile gelmesi beklenirken, mobil ödeme sistemlerinin gelişimi de bu özelliğin daha fazla ön plana çıkmasına neden oluyor.
                  Akıllı telefon pazarının önemli isimlerinden bir tanesi de Motorola ve ABD merkezli firma, Lenovo tarafından bir süre önce satın alınmıştı. Bu sene de yepyeni modeller sunacak olan Motorola için Lenovo cephesinden bilgiler de gelmeye devam ediyor.
                  Lenovo, Çin ve Asya Pasific Başkanı, aynı zamanda Lenovo Kıdemli Başkan Yardımcısı Chen Xudong, 2016’da Moto markası ile sunulacak olan tüm akıllı telefonların parmak izi tarayıvısı içereceğini belirtti. Ayrıca Xudong, Moto olarak 5″ ekran büyüklüğü altında ekrana sahip akıllı telefon da gelmeyeceğini ekledi.

                  Yorum

                  • mehmet karalýlar
                    Senior Member
                    • 02-06-2009
                    • 11564

                    #10
                    Motorola Moto G4 Plus inceleme videomuzda, uzun süreden sonra ülkemizde resmi olarak ilk kez satışa çıkan Motorola modelinin detaylarına bakıyoruz. İşte detaylı Moto G4 Plus inceleme.



                    Motorola Moto G4 Plus inceleme videomuzda, orta segmente hitap eden ve Türkiye'de uzun süreden sonra ilk kez tekrar satılmaya başlanan ilkMotorola telefonunun detaylarına bakıyoruz.
                    Dilerseniz inceleme videomuza geçmeden önce Moto G4 Plus kutu açılışını aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz
                    Moto G4 Plus özellikleri

                    Sade bir tasarım anlayışını benimseyen Moto G4 Plus, ülkemizde beyaz ve siyah olmak üzere iki farklı renk seçeneğiyle satışta.
                    Genel malzeme yapısı olarak plastik kullanan telefon, en kalın noktasında9.8 mm ile biraz kalın bir yapıda karşımıza çıkarken, 155 gram ağırlığında.

                    5.5 inç ekran boyutunda Full HD çözünürlük sunan ve IPS LCD panel ile gelen Moto G4 Plus, çizilmelere ve darbelere karşı Corning Gorilla Glass 3ile korunuyor.
                    Gücünü Snapdragon 617 işlemcisinden alan telefonda bu işlemcinin yanı sıra 2 GB RAM, 16 GB dahili depolama alanı, Adreno 405 GPU ve microSDkart desteği bulunuyor.

                    Rakiplerine oranla başarılı bir kamera deneyimi sunan Moto G4 Plus, 16 MP'lik F/2.0 diyafram değerine sahip arka kamera ile gelirken, ön tarafta 5 MP'lik bir ön kamera yer alıyor.
                    802.11n ve Bluetooth 4.1 bağlantı desteğine sahip cihazda 3000 mAhkapasiteli bir pil kullanılmış.





                    Lenovo'nun sahibi olduğu Motorola, uzun süredir akıllı telefonlarıyla Türkiye'de satılmıyordu. Bugüne kadar daha çok ABD pazarında önemli biroyuncu olan Motorola modelleri, artık Türkiye'de de olacak.
                    Markanın Türkiye'de satılacak ilk akıllı telefonu ise Moto G4 Plus. Daha önce ilk bakış videosunu sizlerle paylaştığımız telefonun şimdi de kutu içeriğine bakıyoruz.
                    Moto G4 Plus özellikleri

                    Sade bir tasarım çizgisine sahip Moto G4 Plus siyah ve beyaz olmak üzere iki farklı renk seçeneğine sahip. Rakiplerine göre 9.8 mm kalınlığı ile biraz kalın bir cihaz olan telefon, 155 gram ağırlığında.
                    5.5 inç ekran boyutunda Full HD çözünürlük kullanan cihaz, IPS LCD panel ile karşımıza çıkıyor. Ayrıca ekranda Corning Gorilla Glass 3 çizilmelere ve darbelere karşı cam teknolojisinin yer aldığını belirtelim.



                    Gücünü Snapdragon 617 işlemcisinden alan telefonda bu işlemcinin yanı sıra 2 GB RAM, 16 GB dahili depolama alanı, 256 GB'a kadar microSD kart desteği, 3000 mAh batarya ve Android 6.0.1 Marshmallow işletim sistemi bulunuyor. Kamera noktasında F/2.0 diyafram değerine sahip 16 MP'lik arka kamera ve 5 MP'lik ön kamera ile karşı karşıyayız.


                    Lenovo'nun Google'dan satın aldığı Motorola, ekibiyle yeni modellerini geliştirmeye devam ediyor. Türkiye'de uzun zamandır satışlarını görmediğimiz Motorola, Lenovo'ya katılmasıyla beraber ülkemizde daha aktif olacak.
                    Önümüzdeki dönemlerde üst seviye özelliklere sahip olan Moto Z ile beraber Moto G4 Plus modeli satışa sunulacak.
                    Lenovo'nun düzenlediği gecede gördüğümüz Can Karaca ile, Motorola'nın ülkemize yeni piyasaya süreceği Moto G4 Plus modelini konuştuk ve deneyimledik.
                    Motorola Moto G4 Plus özellikleri

                    Oldukça yüksek kaliteli bir IPS panelin kullanıldığı Moto G4 Plus,segmentine göre oldukça başarılı bir parlaklığa, netliğe ve renk aralığına sahip ekran deneyimi bizlere sunuyor.
                    5.5 inç büyüklüğünde ve Full HD çözünürlüğünde olan G4 Plus'ın PPI değeri ise 401.
                    Gorilla Glass 3 ekran korumasıyla gelen ürün, ön tarafında parmak izi okuyucusuna da sahip. Ayrıca arka kapağın çıkarılabilir yapıda olduğunu da hatırlatalım. Farklı arka kapaklarla telefonun görünümünü geliştirebileceğiz.
                    Gücünü Qualcomm'un 8 çekirdekli Snapdragon 617 işlemcisinden alan G4 Plus, 2 GB RAM ve 16 GB dahili depolamaya sahip. Hafızayı microSD kart ile artırabiliyorsunuz.
                    F/2.0 diyafram değerine sahip 16 Megapiksel çözünürlüğünde çift odaklamalı ve çift tonlu LED flaşın kullanıldığı ana kamerayla gelen Moto G4 Plus, segmentinin üzerinde bir fotoğraf kalitesi sunuyor.
                    Videoyu çektiğimiz üst seviye bir akıllı telefondan daha iyi kareler çektiğimiz Motorola Moto G4 Plus, kamera deneyimi açısından da iddialı olacak. Full HD 30 FPS video ve 5 Megapiksellik F/2.2'lik ön kamera da diğer kamera özellikleri.
                    Moto G4 Plus'ın bataryası ise 3000 mAh.
                    Referans Android arabirimi

                    Google'ın referans Android 6.0.1 Marsmallow sürümü ve Motorola'nın ek bazı yazılımlarıyla gelen ürün, markanın dediğine göre hızlı bir şekilde güncelleme alacak. Güncelleme noktasını satışa sunulduktan ve Android Nougat çıktığında daha net göreceğiz.
                    Motorola Moto G4 Plus Türkiye fiyatı

                    16 Megapiksellik sürümün 1299 TL fiyatla satışa sunulacağı modelin bir de13 Megapiksel kameraya sahip 999 TL'lik bir varyantı daha olacak.

                    Yorum

                    • mehmet karalýlar
                      Senior Member
                      • 02-06-2009
                      • 11564

                      #11

                      Motorola'nın geçtiğimiz ay tasarımı ve özellikleri ile birlikte Çin'in sertifikasyon kurumu olan TENAA'nın kayıtlarında ortaya çıkan, yeni akıllı telefonu Moto M'e ait görselleri geçtiğimiz günlerde sizlerle paylaşmıştık.






                      ..
                      Moto M'in resmi olarak duyurulacağı tarih halen bilinmezken, bugün ortaya çıkan yeni sızıntı ile birlikte cihazın tüm özellikleri gözler önüne serildi. Motorola Moto M'in en dikkat çekici noktası, sahip olduğu batarya kapasitesi ile uzun pil ömrü sunabilecek olması.
                      Motorola Moto M özellikleri

                      Qualcomm tarafından geliştirilen Snapdragon 625 işlemciden güç alan telefon, grafik tarafında Adreno 506 GPU'dan destek alıyor.





                      Tercih edilen depolama kapasitesine göre 3 GB veya 4 GB RAM seçenekleri ile birlikte gelen cihazda yer alan microSD kart yuvası, hafızayı yetersiz kaldığı durumlarda microSD kart ile 128 GB'a kadar artırmanıza imkan tanıyor.
                      5100 mAh kapasiteli bataryası ile 78 saat konuşma ve 768 saat bekleme süresi sunan Moto M, kutudan Android 6.0 Marshmallow işletim sistemi ile çıkıyor.

                      Yorum

                      • mehmet karalýlar
                        Senior Member
                        • 02-06-2009
                        • 11564

                        #12
                        Moto M Hindistan'da Satışa Çıkıyor

                        Motorola geçtiğimiz günlerde Moto India Twitter hesabında bir resim yayınlarken resim ile birlikte Moto M modelinin Hindistan’da satışa çıkacağı müjdelendi.


                        Moto M için yeni bir açıklama daha yapıldı. Sosyal medya hesabı üzerinden yapılan resmi açıklamalarda özel bir resim paylaşılırken fotoğrafın üzerinde "Yakında Çıkıyor" ibaresi dikkat çekti.ç

                        Çin’de Satışa Çıkmıştı

                        Moto M Çin'de yaklaşık üç hafta önce tanıtılmış ve resmi satış süreci başlatılmıştı. Moto Hindistan'ın tweet'iyle Hindistan'a da geleceği kesinleşen telefon beklentilerin daha öncesinde piyasaya sunulacak. Şu anda konuyla ilgili çok fazla detay paylaşılmamış olsa da Moto'nun Hindistan macerasını takip etmek isteyenler Twitter'da @Moto_IND hesabını takip altına alabilir.

                        Moto M Fiyatı Ne Kadar Olacak?

                        Moto M için henüz belirlenen bir etiket fiyatı yok. Ancak cihazın 2000 Yuan için Çin'de piyasaya sürüldüğü göz önüne alındığında, fiyatların da bu civarda olması bekleniyor.

                        Moto M Teknik Özellikleri Neler?

                        Moto M için yapılan açıklamalarda teknik detaylar da paylaşılırken teknik özellikler şöyle;

                        5.5 inçlik 1080p AMOLED ekran

                        MediaTek Helio P15 yonga seti

                        4 GB RAM

                        Mali T860MP2 GPU

                        microSD kartı ile 128GB'a kadar genişletilebilen depolama alanı

                        32GB dahili depolama alanı

                        Android 6.0.1 Marshmallow işletim sistemi

                        Çift LED flaşlı 16 MP'lik arka kamera

                        8 MP arka kamera

                        Entegre 3,050mAh batarya

                        USB-C bağlantı noktası

                        Moto Turbo Şarjı

                        Yorum

                        • mehmet karalýlar
                          Senior Member
                          • 02-06-2009
                          • 11564

                          #13
                          Moto G4 Play Sadece 99 Dolar

                          Moto G4 Play, G4 ailenin en alt versiyonu olsa da şu anda telefon için cazip teklif sunuluyor. Moto G4 Play şu anda indirimli fiyatı ile sadece 99 Dolar


                          Moto G4 Play ilk sunulduğu günden itibaren 149.99 Dolar üzerinden satışa sunulurken çoğu eleştiri Moto G4 Play için bu etiket fiyatının fazla olduğu yönündeydi. Yeni modelleri ile piyasaya giriş yapmaya hazırlanan Motorola stokların azalması ve satışların hareketlenmesi adına ciddi bir indirim kararı aldı.

                          Moto G4 Play’de 50 Dolar İndirim!

                          B & H tarafından dünya genelinde başlatılan kampanya dahilinde Moto G4 Play için 99 Dolar ödenmesi yeterli. Cihaz için tek detay teslim öncesinde 2-3 günlük bir bekleme süresinin olması.

                          Moto G4 Play için yapılan açıklamalarda ABD’deki vatandaşlar için cazip bir teklifin hazırlandığı belirtilirken kampanya ile birlikte satışlarda ne kadarlık bir hareketlenme olacağı merak ediliyor.

                          Moto G4 Play Teknik Özellikleri Neler?

                          Moto G4 Play 5 inç 720p dokunmatik ekran, 8 MP ana kamera, 5 MP selfie kamera, Snapdragon 410 yonga seti (1.2 GHz dört çekirdekli Cortex-A53 CPU ile), 2GB RAM, 16GB genişletilebilir depolama alanı, 4G ve 2,800 mAh pil. Android 6.0.1 Marshmallow'ı çalıştıran cihaz bu açıdan orta seviyeye de yakın durumda.

                          Yorum

                          • mehmet karalılar
                            Senior Member
                            • 02-06-2009
                            • 11564

                            #14

                            Gelecek sene bir çok yeni model akıllı telefon üreticileri tarafından pazara sunulacak ve yeni modeller hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor. Pazarın önemli firmalarından birisi olan Motorola'nın da gelecek sene sunacağı bir çok model olacak ve bu cihazlardan birisi de Moto X (2017) olarak geliyor.Moto X (2017) merakla beklenirken, cihazın videosu ve görselleri ortaya çıktı. Twitter üzerinden @OnLeaks ve Android Authority üzerinden gelen video ve görseller, akıllı telefonun tüm tasarımını gözler önüne seriyor.Yeni Moto X (2017) akıllı telefonun tasarımına baktığımızda, firmanın bu sene sunduğu amiral gemisi Moto Z ile oldukça benzer olduğunu söyleyebiliriz. Farklılıklarda görünürken, alt taraftan pinlerin yer almadığını görüyoruz. Bu da bu yeni akıllı telefonun Moto Mods ile uyumlu olmayacağı ihtimalini karşımıza getiriyor. Bu da Motorola'nın bu yeni cihazının firmanın amiral gemisi olmayacağı anlamına geliyor.Moto X (2017) akıllı telefon microUSB bağlantısı içeriyor. Ayrıca yeni akıllı telefon 3.5mm kulaklık girişine de sahip. Cihaz 150 mm x 73.8 mm x 8.4 mm ölçülerinde ve ekran büyüklüğü de Moto Z'de yer alan 5.5" ekrana göre daha küçük olarak 5.2" olarak geliyor.Motorola Moto X (2017) akıllı telefon firmanın yeni orta seviye akıllısı olacak. 2017 başlarında CES 2017 ya da MWC 2017'de yeni Moto X (2017) akıllı telefonun duyurulacağını da söyleyebiliriz.

                            Yorum

                            İşlem Yapılıyor
                            X