İPhone 7 Hakkında önemli detaylar

Kapat
Önemli Konu
X
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    #16
    HTC 10 Evo Modeli Resmen Tanıtıldı! İşte Yeni Model

    HTC 10 Evo için HTC tarafından yapılan resmi tanıtım ile birlikte telefon hakkındaki tüm soru işaretleri giderildi. İşte tüm detayları ile HTC 10 Evo


    HTC uzun zamandan beri HTC 10 Evo üzerinde çalışmalarını sürdürürken, HTC 10 Evo modeli resmen duyuruldu. Yapılan özel tanıtım ile birilikte yeni telefon modeli için bilgi elde etmek mümkün olurken HTC 10 Evo modelinin HTC Bolt olarak adlandırılan yeni modelin global versiyonu olacağı belirtildi. Bu bakımdan geliştirilmiş pek çok özellik ile birlikte HTC 10 Evo modeli HTC Bolt’un daha iyi bir versiyonu olarak sunulacak.

    HTC 10 Evo Teknik Özellikleri Neler?

    HTC 10 Evo modeli için özel bir hazırlık yapan HTC, üstelik Apple tarafından başlatılan modaya da uymuş durumda. 3,5mm kulaklık girişinin olmadığı HTC 10 Evo bu bakımdan farklı bir kullanım sunacak. USB Type-C bağlantısı üzerinden sağlanacak olan destek ile birlikte HTC 10 Evo modelinde kişiler kolay bir şekilde destek sağlayabilecek.

    Tasarımda da çok fazla fark barındırmayan HTC 10 Evo, 5.5 inç Quad HD ile gelecek. Üstelik Corning Gorilla Glass 5 ile donatılan telefon, güvenlik ve korunma noktasında da üst seviyelerde. Telefonun diğer özellikleri ise Snapdragon 810, 3 GB RAM, 32 GB depolama alanı, microSD desteği, 3200mAh batarya. Arka kamera 16 MP ön kamera ise 8 MP.

    Yorum

    İşlem Yapılıyor
    X