Samsung, yeni “Unpacked” etkinliğini duyurdu

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    Samsung, yeni “Unpacked” etkinliğini duyurdu

    Samsung, iki yeni üst seviye akıllı telefon modelini 13 Ağustos tarihinde düzenleyeceği Unpacked etkinliğinde resmi olarak duyuracak

    Teknoloji dünyasında oldukça önemli bir yere sahip olan Samsung, bir çok farklı kulvarda sunduğu cihazlarla adından söz ettirirken, özellikle son dönemde akıllı telefon modelleri ile ortalığı kasıp kavurmakta. Her sene bir çok yeni model sunan firma, üst seviye modelleri ile daha çok dikkatleri üzerine çekiyor.

    Geçtiğimiz Mart ayı başında firma İspanya, Barcelona’da düzenlenen Mobil Dünya Kongresi, MWC 2015’de kendi “Unpacked” etkinliğini gerçekleştirirken, iki yeni akıllı telefon modeli olarak Galaxy S6 ve Galaxy S6 edge’yi resmi olarak duyurmuştu.
    Şimdi de firma yeni bir Unpacked etkinliği ile daha karşımıza gelmeye hazırlanıyor. Samsung, resmi olarak yeni “Galaxy Unpacked” etkinliğini duyururken, bu yeni etkinliği tarihini de 13 Ağustos olarak belirlemiş. Ayrıca düzenleneceği yer de New York Lincoln Center olacak.
    Samsung’un etkinlik davetiyesine baktığımızda kavisli ekran ya da tasarıma sahip cihazın geleceği yönünde ipuçları şekiller üzerinden gelmekte.
    İddialara göre Samsung, iki yeni akıllı telefon modelinin duyurusunu gerçekleştirecek. Bunlardan bir tanesi S-Pen destekli Galaxy Note 5 olacak ve diğeri de iki yanı kavisli ekran içeren tasarımı ile Galaxy S6 edge+ olarak gelecek. Bu cihaz Galaxy S6 edge’nin büyük versiyonu olacak.
    Her iki cihazın da üst düzey donanım özellikleri ile geleceği belirtilirken, Galaxy Note 5, Samsung’un yeni Exynos 7422 yonga setinden güç alacak. Diğer taraftan 4GB bellek içerecek olan cihazlar, bu açıdan da firmanın duyuracağı 4GB sistem belleği içeren ilk modeller olacaklar.

İşlem Yapılıyor
X