Samsung Galaxy Note 5’in yeni görselleri ortaya çıktı

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    Samsung Galaxy Note 5’in yeni görselleri ortaya çıktı

    Samsung’un yeni üst seviye phablet modeli Galaxy Note 5’in yeni görselleri sızdırıldı…

    Samsung, bir süredir merakla beklenen duyurusunu bugün gerçekleştirdi ve firma 13 Ağustos tarihinde “Galaxy Unpacked” etkinliği düzenleyeceğini duyurmuş. Bir önceki Unpacked etkinliğini İspanya, Barcelona’da düzenleyen firma, bu sefer Amerika Birleşik Devletleri’nde New York şehrini tercih ediyor.

    Güney Kore devinin bu etkinlikte iki yeni akıllı telefon modeli yanı sıra bir de akıllı saatini resmi olarak duyurması bekleniyor. Firmanın bu yeni cihazlarından bir tanesi Galaxy Note 5 olurken, diğeri de Galaxy S6 edge+ adı ile geliyor.
    Galaxy Note 5 akıllı telefon, Galaxy Note ailesinin en yeni modeli olurken, diğer cihazlar gibi S-Pen stylus kalem desteği ile gelecek. Ayrıca donanım olarak da üst düzey bileşenler içerecek olan akıllı telefonun tasarım olarak da Galaxy S6 çizgisinde geleceği kaydedilmekte.

    Şu ana kadar cihazın tasarımı ile ilgili olarak koruyucu kılıf üreticilerinden render görseller gelirken, ayrıca geçtiğimiz gün de Galaxy Note 5 prototipine ait olduğu kaydedilen bazı görseller ortaya çıkmıştı. Şimdi de cihazın yeni bazı görselleri geldi.
    Yeni akıllı telefon iddialara göre 5.7″ büyüklüğünde 2560×1440 piksel Quad HD çözünürlükte dokunmatik ekrana sahip olacak. Samsung üretimi sekiz çekirdekli işlemcili Exynos 7422 yonga setinden güç alacak olan akıllı telefon 4GB sistem belleği sunacak.

    32GB dahili veri kapasitesi içerecek olan Galaxy Note 5 akıllı telefon 16MP OiS destekli arka kamera ve 5MP ön kamera içerecek. metal kasa, parmak izi tarayıcısı içerecek olan cihaz ayrıca Google Android 5.1.1 Lollipop mobil işletim sistemi üzerinde çalışacak.

İşlem Yapılıyor
X