Yeni nesil Motorola Moto X akıllı telefon, 5.5 inç ekran ile geliyor

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    Yeni nesil Motorola Moto X akıllı telefon, 5.5 inç ekran ile geliyor

    Motorola’nın yeni amiral gemisi donanım özellikleri hakkında yeni bazı söylentiler ortaya çıktı.

    Motorola, bugün yeni bir etkinlik ile karşımıza gelecek ve bu etkinlikte de firmanın yeni bazı cihazlarını resmi olarak duyurması bekleniyor. Firmanın duyuracağı modeller arasında yeni amiral gemisi modeli Moto X yer alırken, ayrıca yeni orta seviye modeli Moto G de gün yüzüne çıkacak.

    Motorola Moto X, üçüncü nesil ile karşımıza gelmeye hazırlanıyor. Bu yeni cihaz hakkında şimdiye kadar bir çok bilgi gelirken, ekran büyüklüğünün 5.2″ olacağı kaydediliyordu. Ancak gelen yeni bilgiler 3. nesil Motorola Moto X’in 5.5″ büyüklüğünde dokunmatik ekran ile geleceği şeklinde.
    İddialara göre yeni Moto X, 5.5″ büyüklüğünde ve 1920×1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile geliyor. Çözünürlüğün de 2560×14440 piksel Quad HD olacağı daha önce belirtilmişti. Ayrıca akıllı telefonun arka yüzünde 21MP kamera yer alırken, ayrıca ön kamerası da 5MP çözünürlük sunuyor.
    Yeni akıllı telefon 3.600mAh batarya içeriyor ve ayrıca microSD kart desteği de sunuyor. İşletim sistemi olarak ise Google Android 5.1.1 Lollipop üzerinde çalışacağını söyleyebiliriz.
    RAM ve yonga seti konusunda ise bilgi bulunmazken, daha önce gelen bilgiler sistem belleğinin 4GB olacağı ve cihazın sekiz çekirdekli 64-bit işlemci ve Adreno 430 grafik işlemcili Qualcomm Snapdragon 810’dan güç alacağı yönündeydi.
    Bakalım son iddialar doğru çıkacak mı?

İşlem Yapılıyor
X