İOS Google, Google+ Sistemini Devre Dışı Bırakmaya Hazır

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    İOS Google, Google+ Sistemini Devre Dışı Bırakmaya Hazır

    Google, Google+ Sistemini Devre Dışı Bırakmaya Hazır

    Google firmasını geliştirmiş olduğu Google+ sistemini yavaş yavaş kullanımdan çıkartıyor.

    Google tarafından geliştirilen Google+ bir türlü istenilen performansı yakalayamamıştı. Normal de Google, Kendisiyle ilişkili olan tüm platformlar üzerinde Google+ bir geçit olarak kullanmıştı ve tüm istemlerine bağlamıştı. Fakat Google tarafından bu gün gelen bir açıklama içerisinde, Google artık resmi olarak baktığımız da Google+’ın diğer platformlarla olan bağlantısını kökten yok ediyor. Bu durumun ilk örneği ise YouTube üzerinde olacak.
    Firma tarafından gelen kararın neredeyse bir ay öncesinden belli olmuştu. Çünkü baktığımız da öncelerinde Google+ hesabi kendisine olan bağlı olan platformlara erişim için giriş yamanız gerekiyordu. Firma artık bu hizmeti kaldırdı. Google, Google+ zerinde yer alan önemli özelliklerden bir tanesi olan aynı zaman da bir bakıma da Google+’yı başarıya itecek olan tek özellik “Photos” özelliğini de ayırarak tek başına bırakmıştı.

    Önümüzdeki aylar içerisinde Google tüm hizmetlerini ayıracak eğer Google+ kullanmak isteyen kullanıcılar varsa onlar gönüllü olarak geliştirici takımlarında yer alacak. İstemeyenler için deçözümler oldukça fazla olacak.

İşlem Yapılıyor
X