Sony ve Canon'un Kameraları Karşılaştırıldı

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    Sony ve Canon'un Kameraları Karşılaştırıldı

    Sony ve Canon'un Kameraları Karşılaştırıldı

    Sony firmasını geliştirmiş olduğu A7R II, A7R aynı zaman da Canon EOS 5D Mark III modellerinden bir tanesini satın almayı düşünüyorsanız bu yazımız sizlere odlukça avantaj sağlayacak.

    Sunmuş odluğu görüntülerine baktığımız da hem fotoğraf hem de yeni merak saranlar için de profesyonel anlam da kullanıcıların hayallerini süsleyen bu makineler. Oldukça düşük bir ışık içerisinde sergilemiş olduğu performanslarla dikkatleri üzerine topluyor.
    Ortaya çıkan bu ışığın yetersiz kaldığı durumlar içerisinde ISO hassasiyetinde de oldukça büyük bir düşüklük yaşanıyor. Bu durumun farkın da olan üreticilere baktığımız da ise her yeni bir profesyonel makinesi içerisinde bir adım daha çıtayı yükseltiyor. Bu makineler içerisin de Sony’nin A7S modelini bir kenara koyarak beraberi nde A7R II, A7R ve EOS 5D Mark III’ü örnek olarak gösterebiliriz.
    Jon Roberts ismine sahip olan bir fotoğrafçı yaklaşık olarak bu iç fotoğraf makinesini bir araya getirdi. Karşılaştırma yaptı. Oldukça düşük olarak ISO değerin de olan Canon EOS 5D Mark III’ün diğer makinelerle oldukça kıyasla daha da başarısı olduğunu açıklamam mümkün.
    Üç makine baktığımız da ise ISPO performanslarını karşılaştırması aşağıdaki görselden görebilirisiniz.
İşlem Yapılıyor
X