Lumia 950 XL akıllı telefon görseli yayınlandı

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    Lumia 950 XL akıllı telefon görseli yayınlandı

    Microsoft’un yeni amiral gemisi Lumia 950 akıllı telefonun büyük ekranlı versiyonu Lumia 950 XL ‘ın görseli yayınlandı.

    Yazılım devi Microsoft, akıllı telefon pazarında kendini göstermek için 3 Eylül 2013 tarihinde Nokia’nın Cihazlar ve Servislerini satın aldı. Nokia’nın akıllı telefon serisi Lumia serisini devam ettirme kararı alan firma, bu serisinde cihaz geliştirmeyi sürdürüyor. Firma bir süredir yeni amiral gemisi Lumia 950 akıllı telefon ve onun büyük ekranlı versiyonu Lumis 950 XL üzerinde çalışmalarına devam ediyor.

    Lumia Cityman ve Lumia Talkman kod adına sahip olan akıllı telefonların donanım özellikleri zaman zaman haberlerde yar aldı. Yeni sızıntılarda Microsoft’un yeni amiral gemisi Lumia 950 XL akıllı telefonun görselleri yayınlandı.

    Microsoft’un yeni amiral gemisi Lumia 950 ve Lumia 950 XL akıllı telefon, Lumia serisinin standart tasarımına uygun geliyor. Yayınlanan Lumia 950XL akıllı telefonun görselini baktığımızda tasarım açısından farklılık yapılmadığını görüyoruz. Microsoft, köşeli tasarımdan vazgeçmeyerek arka yüzeyindeki çıkıntılı kısımda 3’lü LED flaşa sahip yuvarlak kamerası konumlanmış. Gördüğümüz kadarı ile bu modelde USB Type-C yer alarak önemli bir yenilik geliyor.

    Yazılım desteğini Windows 10 işletim sisteminden alan cihazlar, iris tarayıcısı, güçlü kamera ile sunulacak. İddialı üst seviye teknik özellikleri ile çok konuşulacağı tahmin edilen Lumia 950 ve Lumia 950 XL akıllı telefon, pazardan istediği çıkışı yakalayacak mı ? Bunu ilerleyen zamanlarda göreceğiz.


İşlem Yapılıyor
X