İOS Apple Music, büyük ilgi görüyor

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    İOS Apple Music, büyük ilgi görüyor

    Apple’ın yeni müzik sevisine kullanıcılar büyük ilgi gösterirken, 3 aylık denemeye 11 milyon kişi kayıt yaptırmış durumda…

    Teknoloji dünyasında oldukça önemli bir yere sahip olan Apple, ilk iPhone ve iPad modelleri ile akıllı telefon ve tablet pazarlarının temellerini atmış ve öncü bir firma olma yolunda ilerlemeye başlamıştı. Şu anda dünyanın en değerli şirketi ve markası olan Apple, farklı modellerle pazarda fırtına gibi esmeye devam ediyor.

    Apple bir süre önce yeni iOS 8.4 güncellemesini sunmuş ve bu güncelleme ile gelen yeniliklerden bir tanesi de Apple Music adındaki yeni müzik dinleme servisi olmuştu. Servis Haziran ayı itibarı ile faaliyete geçmişti.
    Apple Music, ilk planda tüm iOS kullanıcılarına 3 aylık ücretsiz deneme fırsatı sunarken, Apple’dan gelen bilgilere göre şu ana kadar 11 milyondan fazla kişi yeni Apple Music servisini 3 aylık ücretsiz süreyi kullanmak için kayıt yaptığını belirtti.
    Apple Music ücretli bir servis ve 3 aylık ücretsiz dönemin ardından kullanıcıların 14.99$ aylık ödeme yapması gerekiyor. Diğer taraftan aileler için avantajlarda sunulurken, bu durumda da 14.99$ aylık ödeme ile ailedeki tüm kullanıcılar Apple Music keyfini yaşayabiliyor.
    Apple bir çok farklı kulvarda milyar dolarlar düzeyinde gelir elde ederken, Apple Music servisi ile de yüksek gelir elde edecek gibi görünüyor. Diğer taraftan geçtiğimiz Temmuz ayında Apple’dan Eddie Cue’den gelen bilgiye göre 1.7 milyar dolar düzeyinde gelir elde edildi.

İşlem Yapılıyor
X