HD Çözünürlüğe Sahip İlk 3D Ekranlı Telefon!

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    HD Çözünürlüğe Sahip İlk 3D Ekranlı Telefon!

    İlk olarak 2011 yılında karşılaştığımız 3D ekrana sahip akıllı telefonlar, uzun bir süre sonra yeniden karşımızda. İşte dünyanın ilk HD çözünürlüğe sahip 3D ekranlı akıllı telefonu.


    İlk olarak 2011 yılında karşılaştığımız 3 boyutlu ekrana sahip akıllı telefonlar, o dönem büyük bir ilgi görmüştü. HTC ve LG'nin bu girişiminden sonra pek desteklenmeyen bu alana şimdi ise yeni bir üye daha katılıyor.
    4 yıl önce karşımıza çıkan 3D ekrana sahip HTC Evo 3D ve LG Optimus 3D, o dönemler için iyi bir çözünürlük sunuyor denilebilirdi. Sırası ile 540p ve 480p çözünürlük sunan akıllı telefonlar, ne yazık ki tüketicilerden beklediğiilgiyi göremedi küçük ekranda 3 boyutlu görüntü pek mantıklı gelmez iken bir de işin içine 3 boyutlu ekranların yarattığı baş dönme sorunları eklenince bu modellerin adını bir daha duyamaz olduk.


    İşte İlk HD Çözünürlüklü 3D Ekrana Sahip Telefon!

    Şimdi ise adını pek duymadığımız bir Çinli firma, bu alana el atmış vedünyanın ilk HD çözünürlük sunan ve 3 boyutlu ekrana sahip akıllı telefonunu üretmiş.
    VKWorld isimli üreticinin Discovery S1 adını verdiği cihaz, Gorilla Glass 3ile korunan 5,5 inç büyüklüğündeki ekranında dünyanın ilk3 boyutlu 720p (267 ppi) görüntüsünü sunuyor. Ayrıca cihazın ekranının dünyada ilk defa3.0D eğime sahip ekran olacağını da ekleyelim.
    Cihazın diğer teknik özellikleri, çıkış tarihi ve fiyatı ise henüz belli değil. Bakalım VKWorld Discovery S1, 3D ekranlı akıllı telefonların üzerindekitozu kaldırabilecek mi, ilerleyen günlerde hep birlikte göreceğiz.
İşlem Yapılıyor
X