Galaxy Note 5 ve Galaxy Edge Plus Vodafone’da!

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    Galaxy Note 5 ve Galaxy Edge Plus Vodafone’da!

    Samsung’un yeni amiral gemileri Galaxy Note 5 ve Galaxy Edge Plus, Vodafone’da satışa çıkıyor. İşte telefonların satış tarihi ve tarifeye özel detayları.


    Samsung’un yeni amiral gemisi modelleri Galaxy Note 5 ve Galaxy Edge Plus, Vodafone mağazalarında satışa sunuluyor.
    21 Ağustos’ta Vodafone’un resmi internet sitesi üzerinden ön siparişe sunulacak olan Galaxy Note 5 ve Galaxy Note Edge Plus, 28 Ağustos’ta iseVodafone mağazalarında “En Çok Satanlar” masasında yeni sahiplerini bekliyor olacak.
    Vodafone abonelerinin tarifelerine ek olarak 24 aya varan taksit seçenekleriyle sahip olabilecekleri Galaxy Note 5 ve Galaxy Edge Plushakkında konuşan Vodafone türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk şunları söyledi;
    Vodafone Türkiye olarak, abonelerimize mobil iletişimin dinamizmini yaşatmak için, hızlı gelişen akıllı telefon teknolojilerini takip edebilme kolaylığı sunuyoruz. Akıllı telefon sektörünün önemli oyuncularındanSamsung’un yeni ve gelişmiş mobil teknolojilerle donattığı Galaxy Note 5ve S6 Edge+ ürünlerini akıllı cihaz portföyümüze katacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Son teknolojileri dünyayla aynı anda abonelerimize sunma hedefimiz doğrultusunda, tüm dünyada merakla beklenen Samsung Galaxy’nin yeni üyelerini çok yakında ‘Vodafone Çok Satanlar Masası’ farkıyla Türkiye’ye getireceğiz. Üstün teknolojisiyle mobil iletişimi bir adım daha öteye taşıyacak olan bu cihazlar, Vodafone Red avantajlarıyla birleştiğinde tüketicilerimizin mobil deneyimini eşsiz kılacağına inanıyoruz. Tüm abonelerimizi son teknolojiye sahip popüler akıllı cihazlarla tanışmak üzere Vodafone mağazalarına davet ediyoruz”
İşlem Yapılıyor
X