İOS Periscope Rekora Koşuyor!

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    İOS Periscope Rekora Koşuyor!

    Twitter'ın canlı yayın uygulaması olan Periscope, kullanıcı sayısında önemli bir büyüklüğe ulaştı. İşte Periscope'un son açıklanan kullanıcı sayısı!


    Son dönemde isminden söz ettiren Periscope, kullanıcılarına canlı yayın yapma ve daha sonra bu canlı yayınların tekrarlarını izleme özelliği sunuyor. Twitter’ın bünyesinde bulunan Periscope, rakiplerinin aksine bir anda popüler oldu ve milyonlarca kullanıcıya hitap etmeye başladı. Geçtiğimiz günlerde bazı ücretli servislerin, kullanıcılar tarafından hiçbir telif ödenmeden canlı olarak yayınlanması, Periscope’un yasaklanmasını gündeme getirmişti. Periscope yaşanan olumsuzluklara karşılık kullanıcı sayısında önemli bir rekora imza attı.
    İlk olarak iOS platformundaki yerini alan Periscope, 12 saat içerisinde 1 milyondan fazla kullanıcı sayısına ulaşmıştı. Geçtiğimiz aylardaAndroidkullanıcıları ile de buluşan Periscope, kullanıcı sayısını yeni platformu sayesinde artırmayı başardı. Açıklanan son rakamlara göre Periscope, 10 milyon kullanıcı barajını aştı. 4 ay içerisinde elde edilen 10 milyon ve üzeri kullanıcı sayısı yeni bir rekorun kırılacağının sinyallerini veriyor. Günlük ortalama 2 milyon aktif kullanıcısı olan Periscope, uzun süreler isminden söz ettirecek gibi duruyor.





    Periscope’u iOS için buradan ve Android için buradan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.
İşlem Yapılıyor
X