İOS Android Experiments Nedir?

Kapat
Önemli Konu
X
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    İOS Android Experiments Nedir?

    Android için özel çalışmalarına devam eden Google, Android Experiments sitesini açtı. Peki, Android Experiments nedir? Android Experiments ne işe yarıyor?


    Android işletim sistemini yıllardır yeni özellikler ile geliştiren Google, şimdi farklı bir yenilik ile karşımıza çıkıyor. Android Experiments adındaki yeni bir siteyi duyuran Google, geliştiricilere ilham kaynağı olmayı hedefliyor. Peki, Android Experiments nedir?
    Android Experiments nedir? Ne işe yarıyor?

    Android Experiments sitesi, esasında tam anlamıyla geliştiricilere ilham kaynağı olacak bir sayfa gibi görünüyor. Giyilebilir cihazlar yazılımlarından, OpenGL demolarına kadar pek çok örnek yazılımın bulunduğu sitedeki içerikler, tamamen açık kaynak kodlu olarak yayınlanmakta.

    Şimdilik 20 adet projenin yayınlandığı Android Experiments sitesinde yer alan yazılımlar, farklı geliştirici araçları ile geliştirilip yayınlanmış. Ayrıca tüm geliştiriciler, kendi açık kaynak yazılımlarını yayınlayabilme imkanına sahip.
    Ayrıca Google, yazılımlar hakkında detaylı bilgi vermekten çekinmeyip, her proje için detaylı açıklamalarda bulunmuş. Hızla gelişeceğini tahmin ettiğimiz Android Experiments sitesi, ilerleyen aylarda binlerce örnek yazılımı barındırabilir.
    :: Android Experiments sitesine gitmek için buraya tıklayın.
İşlem Yapılıyor
X