Lumia 940XL Çıkış Tarihi Göründü!

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    Lumia 940XL Çıkış Tarihi Göründü!

    Microsoft'un Windows 10'u kullanıma sunmasının ardından gözler yeni Microsoft Lumia modellerine çevrildi. İşte Windows 10 tabanlı yeni Lumia modellerinin çıkış tarihi.


    Microsoft, akıllı telefon pazarında bir türlü istediği pazar payına ulaşamamış, bunun sonucu olarak da uzun süreli bir sessizliğe gömülmüştü. Yenilenen mobil işletim sistemi Windows 10 ile akıllı telefon pazarına iyi bir dönüş yapmak isteyen Microsoft'un uzun süredir yeni amiral gemisi modelleri üzerinde çalıştığı biliniyordu.
    İki farklı model geliyor

    Daha önceleri bu telefon modellerinin Lumia 940 ve Lumia 940XL olacağı söylenirken, şimdiyse söz konusu modellerin Lumia 950 ve Lumia 950XLolacağı iddia ediliyor. Microsoft'un yeni amiral gemisi modelleriyle ilgili olarak değişmeyen tek şey ise, iki farklı modelin kullanıcılara sunulacak olması.
    Microsoft'a yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre, Microsoft'un ürün tanıtımlarını gerçekleştireceği lansman Ekim ayında gerçekleşecekmiş.
    Microsoft bu lansmanda Windows 10 işletim sistemine sahip olan yeniamiral gemisi modellerinin haricinde, yeni bir akıllı bileklik ve Surface Pro 4'ün de tanıtımını gerçekleştirecekmiş. Microsoft'un lansmandan kısa bir süre sonra Lumia 940 ve Lumia 940XL modellerini satışa sunması da bekleniliyor.
    Microsoft, Windows 10'a güveniyor

    Geçtiğimiz ay PC kullanıcıları için satışa sunulan Windows 10 tüm dünyada büyük ilgiyle karşılanmıştı. Microsoft, bir çok platformda kullanılabilenWindows 10'un akıllı telefon pazarında da önemli bir satış payına sahip olabileceği düşüncesinde. Bakalım Microsoft'un ön görüleri gerçekleşecek mi? Bekleyip göreceğiz.
İşlem Yapılıyor
X