İOS SkinVision – Melanoma Uygulaması Cilt Kanseri Teşhisi Yapabiliyor!

Kapat
Önemli Konu
X
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    İOS SkinVision – Melanoma Uygulaması Cilt Kanseri Teşhisi Yapabiliyor!

    SkinVision – Melanoma Uygulaması Cilt Kanseri Teşhisi Yapabiliyor!


    Hayatımıza girdikten sonra günlük yaşamımızı kolaylaştıran en büyük araç haline gelen Akıllı telefonların hayatımızdaki önemli de her geçen gün artıyor.Akıllı telefon için geliştirilen uygulamalarla, eğlenceden, iş, sağlık ve bir çok alanda faydalanıyoruz. Özellikle sağlık konusunda oldukça faydalı uygulamaların olduğu akıllı telefonlar, daha sağlıklı ve düzenli bir hayat yaşamamızı kolaylaştırıyor.
    Fitness, spor gibi alanların haricinde, kalp ritmi ölçmeden tutun da, anlık stres seviyenize kadar bir çok bilgileri alabildiğimiz akıllı telefonlar için, cilt kanserini teşhis edebilen bir uygulama geliştirildi.
    Eindhoven Catharina Hastanesi tarafından yapılan araştırmada, akıllı telefonlar için geliştirilen SkinVision – Melanoma uygulamasının cilt kanseri teşhisini yapabildiği açıklandı.

    Cilt kanseri türleri arasında en tehlikeli olan Melanoma‘nın 1. aşamasında teşhis edilmesi durumunda %95 oranında hayatta kalma şansının olduğu belirtilirken, 4. aşamadan sonra ise hayatta kalma oranının sadece %15 olduğu söyleniyor.

    Yapılan araştırmalarda cilt kanserini %80 oranında algılayabilen SkinVision – Melanomauygulaması hem iOS hem de Android cihazlar için marketlerde ücretsizolarak yer alıyor.
    SkinVision – Melanoma uygulamasını iOS için indirmek için buraya veya Andorid için burayatıklayabilirsiniz.
İşlem Yapılıyor
X