E-Posta ve Outlook Ayarları nasıl yapılır ?

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    E-Posta ve Outlook Ayarları nasıl yapılır ?

    E-POSTAÜniversitemiz elektronik posta sisteminde 29 Temmuz 2013 te meydana gelen arıza nedeni ile yeni mail sistemi kurularak devreye alınmıştır. Yeni elektronik posta sistemi web hizmetini “https” protokolü üzerinden hizmet vermektedir. Bu nedenle giriş ekranında güvenlik sertifikası doğrulaması istemekte olup web tarayıcılarına göre yapılması gereken işlemler ve Outlook ayarları aşağıdadır. Ayrıca 29 Temmuz 2013 tarihinden önceki mail dosyalarına ait çalışma devam etmektedir. İlgili sorunlar çözüldüğünde eski mailler yeni sisteme aktarılacaktır.WEB TARAYICI AYARLARIGoogle ChromeGoogle Chrome web tarayıcısındanhttps://posta.nku.edu.tr adresine girdiğinizde aşağıdaki gibi bir ekranla karşılaşabilirsiniz. “Yine de devam et” seçeneğine tıklayarak “kullanıcı adı ve şifre” ekranına erişip kullanıcı adınızla ve şifrenizle postalarınıza giriş yapabilirsiniz.
    Internet ExplorerInternet Explorer web tarayıcısından https://posta.nku.edu.tr adresine girdiğinizde aşağıdaki gibi bir ekranla karşılaşabilirsiniz. “Bu web sitesine devam et (önerilmez)” seçeneğine tıklayarak “kullanıcı adı ve şifre” ekranına erişip kullanıcı adınızla ve şifrenizle postalarınıza giriş yapabilirsiniz.
    Mozilla FirefoxMozilla Firefox web tarayıcısından https://posta.nku.edu.tr adresine girdiğinizde aşağıdaki gibi bir ekranla karşılaşabilirsiniz. “Bu web sitesine devam et (önerilmez)” seçeneğine tıklayarak “kullanıcı adı ve şifre” ekranına erişip kullanıcı adınızla ve şifrenizle postalarınıza giriş yapabilirsiniz.
    OUTLOOK KULLANANLAR İÇİN E-POSTA AYARLAR



İşlem Yapılıyor
X