Galaxy S6 Edge Plus Güncellendi!

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    Galaxy S6 Edge Plus Güncellendi!

    Samsung’un yeni amiral gemisi modellerinden Galaxy S6 Edge Plus güncelleme aldı. Geçtiğimiz hafta Note 5 için güncelleme yayınlayan Samsung, Galaxy S6 Edge Plus’ı da es geçmedi.


    Samsung geçtiğimiz aylarda satışa sunduğu Galaxy Note 5 veGalaxy S6 Edge Plus’ı güncelledi.
    Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde yaptığımız bir haberde Galaxy Note 5 güncellemesi ile ilgili detayları sizlerle paylaşmıştık. Samsunggüncellemeyi bölgesel olarak dağıttığı için, bazı Galaxy Note 5 modellerine güncellemenin bugün geldiğini de dip not olarak belirtelim.
    Samsung, Galaxy Note 5 için yayınladığı güncellemenin bir benzerini deGalaxy S6 Edge Plus için yayınladı.
    Güncellemeyle S6 Edge Plus'ın performansı arttı!

    Genel olarak birkaç ufak yazılımsal hatayı gideren güncelleme, telefonunpil performansını da arttırıyor. Genel itibariyle performans odaklı olan bu138.14 MBboyutundaki güncellemeyi telefonunuzun yazılım güncellemeekranından yükleyebilirsiniz.

    Telefonunuzu güncelledikten sonra, eski yazılımınıza geri dönemeyeceğinizi yani telefonunuzu “downgrade” edemeyeceğinizi de hatırlatalım.
    Samsung güncellemeleri aşamalı olarak yayınladığı için, güncelleme telefonunuza biraz gecikmeli olarak gelebilir. Firma şuan güncellemeninAvrupa ve Hindistan’da yayınlandığını açıklamış durumda. Zira bazı bölgelerde güncellemenin yaklaşık olarak 1 hafta öncesinden verildiği iddia ediliyor.
İşlem Yapılıyor
X