Torrent Benzeri Vodafone Uygulamasıyla Telefonunuzu Kanser Araştırmalarında Kullanın

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    Torrent Benzeri Vodafone Uygulamasıyla Telefonunuzu Kanser Araştırmalarında Kullanın

    Kanser araştırmalarına destek vermek mi istiyorsunuz? Bu araştırmaların bir parçası olmak ister misiniz? Vodafone Avustralya’nın çıkardığı DreamLab adındaki Android uygulaması akıllı telefonunuzu siz onu kullanmazken kanser araştırmalarına destek olması için kullanıyor.
    Her gün milyonlarca insanın hayatını kaybettiği kanserhastalığının çözümüne katkı sağlamak artık elininizde. Tek ihtiyacınız olan Android işletim sistemli bir akıllıtelefon ve internet bağlantısı. Bir türlü çözümü bulunamadığı için dünya üzerinde her gün milyonlarca insan kanser yüzünden hayatını kaybediyor. Bu noktada yapılan çalışmalar çok büyük önem arz ediyor ve DreamLab uygulaması ile bu araştırma sürecine herkes dahil olabiliyor.

    Avustralya merkezli "Garvan Tıbbi Araştırma Enstitüsü"bilim adamları tarafından hazırlanan DreamLab uygulaması, kullanamadığınız zamanlardaAndroidtelefonunuzun işlem gücünü kanser araştırmacılarına aktarıyor.



    Özellikle gece şarja bağlı bırakılan ve sabaha kadar boş duran telefonları hedefleyen uygulama, belirtildiği kadarıya 1000 katılımcı ile enstitünün kendi sistemlerinden 30 kat daha hızlı çalışmasına imkan tanıyor. Vodafone'un Avustralya'da ücretsiz veri planıyla desteklediği uygulama, istenirse veri aktarımını WiFi üzerinden de yapabiliyor.



    Uygulama aslında birebir torret mantığı ile çalışıyor. Uygulamayı kurduktan sonra destek verdiğiniz alanı seçiyorsunuz ve telefonunuzu şarja bağlıyorsunuz. Böylece telefonunuzu iyi işler içinde kullanabiliyorsunuz.
    Uygulama mobil ağlar ve Wi-Fi üzerinden çalışabiliyor. Fikir babası Vodafone Avustralya ise kendi ağını kullananlardan ücret almıyor. Yani Türkiye’den destek vermek istiyorsanız Wi-Fi üzerinden güç vermeniz cebiniz açısından daha faydalı olacaktır. Bu iyiliğe ortak olmak isterseniz uygulamayıaşağıdan ndirebilirsiniz.
    Vodafone DreamLab


İşlem Yapılıyor
X