İOS Apple Music Android Beta olarak yayınlandı

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    İOS Apple Music Android Beta olarak yayınlandı

    Apple Music artık Android platformunda da yerini almış durumda…

    Apple, iPhone ve iPad modelleri ile mobil platformda adından söz ettirirken, ayrıca Mac modelleri ile de PC segmentinde faaliyetlerini sürdürüyor. Ayrıca farklı alanlarda da sunduğu teknolojilerle dikkat çeken firma kısa bir süre önce de Apple Music adı ile müzik servisini iOS cihazlar için sunmuştu.

    iOS 8.4 güncellemesi ile iPhone ve iPad modelleri için sunulan Apple Music, kısa sürede Apple cihaz kullanıcıları tarafından büyük ilgi görmüş ve Tim Cook üzerinden gelen bilgiye göre 8.5 milyon kişi üç aylık ücretsiz kullanım aşamasında ve ayrıca 6.5 milyon kişi de ücretli olarak bu servisi kullanıyor.
    Apple Music’in bir süredir, Android platformuna da geleceği yönünde bilgiler geliyordu ve sonunda Apple Music Beta olarak Android platformunda yerini aldı.
    29MB dosya büyüklüğüne sahip olan uygulama Android 4.3 ve üzeri cihazlarda kullanılabilirken, şu anda uygulamanın 3.1 puan aldığı görülüyor. Bazı kullanıcılar uygulamanın açılmamasından ya da nedensiz olarak kapanmasından şikayetçiler.
    Ayrıca iOS platformunda kullanıcılara verilen 3 aylık ücretsiz Apple Music kullanım imkanı Android platformunda bulunan kullanıcılar için de sunulmakta. Siz de bu müzik servisini 3 ay ücretsiz olarak dinlemek isterseniz uygulama Google Play Store sayfasına BURADANulaşabilirsiniz.

İşlem Yapılıyor
X