İOS YouTube Music uygulaması iOS ve Android platformları için sunuldu

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    İOS YouTube Music uygulaması iOS ve Android platformları için sunuldu

    YouTube Music uygulaması 14 günlük ücretsiz deneme süresi ile mobil kullanıcılara sunuldu…

    Mobil pazarda rekabet son döneme müzik alanına da yayılmış durumda. Kısa süre önce Apple, bu pazarda ben de varım diyerek Apple Music adındaki yeni müzik servisini iOS kullanıcıları için sunmuştu. 3 aylık ücretsiz kullanım süresi ile ilgi gören Apple Music, geçtiğimiz günlerde de Android platformunda yerini aldı.

    Diğer taraftan Google da bu alanda yer alacağını açıklayan firmalardan bir tanesi olmuştu. YouTube Music uygulaması hatırlanacağı üzere geçtiğimiz ay firma tarafından duyurulurken, şimdi de yayınlanmış durumda.
    YouTube Music sadece Android kullanıcıları için de gelmiyor. Ayrıca Apple’ın iOS cihaz kullanıcıları da bu servisten yararlanabilecek. YouTube Music uygulaması, basit yapısı ile YouTube üzerinden müzik deneyimi sunmayı amaçlıyor. Bu uygulamada sadece müzik ile ilgili sonuçlar aramalar üzerinden geliyor.
    Ayrıca şunu da belirtelim. YouTube Red abonesi olan kullanıcılar YouTube Music uygulamasını herhangi bir reklam ile karşılaşmadan kullanabilme olanağına sahip olacak. Uygulama ücretsiz olarak sunuluyor ancak ücret ödemeden premium özellikleri kullanma imkanı ise sunmuyor.
    Google 14 günlük ücretsiz deneme fırsatı ile tüm özellikleri denemenize izin verirken, siz de YouTube Music uygulamasını yüklemek isterseniz, iTunes App Store ve ya Google Play Store üzerinden cihazınıza indirebilirsiniz.

İşlem Yapılıyor
X