İOS Android Chrome Tarayıcı - Google apk Uygulaması indir

Kapat
Önemli Konu
X
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    İOS Android Chrome Tarayıcı - Google apk Uygulaması indir



    Android Chrome Tarayıcı - Google apk Uygulaması indir
    Hızlı, Sade ve de Güvenli İnternet Gezgini

    Dünya üzerinde kullanıcılar aracılığıyla en çok tercih edilen internet tarayıcılarının ilk sıralarında yer alan Google Chrome, kullanıcılara sunmuş olduğu daha hızlı ve de gelişmiş web deneyimi sayesinde rakiplerinden sıyrılmaktadır.

    Bir diğer yandan basit veya şık tasarımıyla bile ziyaretçilerin beğenisini kazanmayı başaran Chrome, devamlı olarak geliştirilmektedir ve bu geliştirmeler sonucunda hızı, sadeliği, rahat kullanımı ve güveni kullanıcılarına sunmaktadır.

    2008 yılından beri devamlı olarak kendini geliştiren ve üzerine çok yeni özellikler ekleyerek kullanıcıların dikkatini çekmeyi başaran Google'ın tarayıcısı stabil 1 kullanım arayan tüm ziyaretçilerin tercihi olmayı başarmıştır.

    Bir diğer yandan oldukça basit bir kurulum işlemine sahip olan Google Chrome'u indirdikten daha sonra lap topunuza kurmak için tek yapmanız gereken tek bir şey bir çok kez devam sekmesine basmaktan ibarettir.

    Oldukça temiz ve de göze güzel gelen kullanıcı arayüzü üzerinde insanların web sayfalarını gezerken kullanmak isteyecekleri bütün işlevler farklı butonlar aracılığıyla tarayıcının kullanıcı arayüzü üzerine minimalistik bir biçimde yerleştirilmiştir.

    Aynı zamanda isteyen kullanıcılar için tamamen özelleştirilebilir tema desteğine de sahip olan Google Chrome'u istiyorsanız kendi hazırlayacağınız temalarla yahut farklı kişiler aracılığıyla oluşturulmuş olan tema paketleriyle de kullanabilirsiniz.

    Tarayıcınızı özelleştirmenin bir diğer yolu da Google Chrome mağazası üstünde yer alan ve de her gün miktarı artmakta olan eklentilerden istediklerinizi tarayıcınız üstüne kurarak, internet deneyiminizi arzuladığınız yönde geliştirmektir. Oyun, eğitim-öğretim, yaşam tarzı, seo veya oldukça bir sürü farklı işlev için binlerce eklenti Google Chrome İnternet Mağazası üstünde kullanıcıları beklemektedir.

    Google Chrome'un iyi özelliklerinden bir tanesi de insanların şahsi verilerinin güvenliğini sağlamak amacıyla geliştirilen gizlilik modu şeklinde dikkat çekmektedir. Söz konusu mod sayesinde kişiler internet üzerindeki günlük aktivitelerini her bir zamanki gibi yerine getirebilirler ancak tarayıcılarını kapattıkları anda bütün geçmiş bilgileri ve de çerezler otomatik şeklinde silinmektedir.

    Akıllarda basit tasarımı veya internet sayfaları üzerinde dolaşırken sergilemiş olduğu yüksek performansıyla yer eden internet tarayıcılarının başında gelen Google Chrome, bana göre yüksek performans ve sadelik isteyen bütün okuyucularınızın tercih etmesi lazım gelen daha ilk seçenek.

    Google Chrome'un Ön plana Çıkan Özellikleri:
    Hız
    Sadelik
    Güvenlik
    Gizlilik
    Özelleştirme
    Oturum açma
    Çabuk başlangıç
    Program kısayolları
    Dinamik sekmeler
    Çökme kontrolü
    Anında yer imleri
    Ayarları dışa ve de içe aktarma
    Daha süratli ve basit indirmeler




    DOSYALAR


İşlem Yapılıyor
X