QWERTY klavyeli iPhone tasarımı

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    QWERTY klavyeli iPhone tasarımı

    Fiziki klavyeye sahip iPhone 6k konsepti yayınlandı.

    Akıllı telefon pazarında en çok tercih edilen modeller arasında yerini alan iPhone, farklı bir tasarım anlayışı ile karşımıza çıkıyor. Bir tasarımcı tarafından tasarlanan iPhone 6k konsept görüntüleri yayınlandı.

    Tasarımcıların akıllı telefonlar için gerçekleştirdikleri tasarımlar teknoloji severler tarafından ilgi ile takip edilmekte. Bu tasarımlardan biride iPhone cihazı için gerçekleştirildi. Curved isimli bir tasarımcı QWERTY klavyeye sahip yeni iPhone 6k konseptini yayınladı. Geçtiğimiz haftalarda satışa sunulan ve kızaklı fiziki QWERTY klavyesi ile beğeni kazanan BlackBerry Priv, tasarımcıların da dikkatini çekmiş görünüyor. Tasarımcı Curved, yeni iPhone tasarımını BlackBerry Priv modelinden esinlenerek gerçekleştirmiş.

    Tasarımcı Curved’in BlackBerry Priv’den ilham alarak tasarlayıp sunduğu iPhone 6K konsept’i daha önceki sunulan iPhone tasarımlarından oldukça farklı. iPhone 6 tasarımı üzerine kurulmuş kızaklı fiziki QWERTY klavyesi ile iPhone 6K konsepti’de oldukça ilgi gördü. Oldukça farklı bir fikir olarak karşımıza çıkan yeni iPhone konsepti, kızaklı fiziki klavyesi ile kullanımda da oldukça kolaylık sağlayabilir. Curved tarafından tasarlanan kızaklı fiziksel klavyeye sahip iPhone 6k konseptini siz nasıl buldunuz?

İşlem Yapılıyor
X