İOS Marshmallow’la Gelecek Bazı Özellikleri Şimdiden Samsung Cihazlarınızda

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    İOS Marshmallow’la Gelecek Bazı Özellikleri Şimdiden Samsung Cihazlarınızda

    Samsung’a ait uygulama olan SideSync, telefonunuzu ya da tabletinizi PC ile senkronize edebilmenizin yanı sıra Marshmallow ile gelecek bazı özelliklerin şimdiden kullanılabiliyor olmasını sağlıyor.Muhtemelen Samsung cihazınızda henüz Android 6.0 Marshmallow güncellemesi bulunmuyor. (zaten şu ana kadar Android kullanıcılarının yalnızca % 0.5’i Marshmallow kullanabiliyor) Fakat Samsung’un güncellediği SideSync, Marshmallow’un hem yakın bir zamanda Samsung cihazlarına geleceği anlamını taşıyor hem de Marshmallow güncellemesiyle birlikte gelecek bazı özelliklerin şimdiden kullanılabilmesini sağlıyor.

    SideSync, cihazınıza son güncellemeleri getirmesinin yanı sıra bazı hataları düzeltip iyileştirmelerde bulunabilen bir uygulama. Ayrıca akıllı telefonunuzu ya da tabletinizi PC ile uyumlu hale getirerektelefonüzerinden yapacağınız birçok işlemi PC üzerinden yapabilmenizi sağlıyor. Örneğin bilgisayarda kopyaladığınız bir içeriği telefonunuza yapıştırabiliyorsunuz. Ya da fare ve klavye yardımıyla telefonunuzu kontrol edebiliyorsunuz.



    Uygulama aslında uzunca bir süredir kullanılabilir durumda. Fakat gelen son güncellemeyle artık uygulamanın Android 6.0’ı destekliyor olması, Marshmallow güncellemesiyle dosya transferinin geliştirilmesi ve Video Player seçeneğinin eklenmesi, artık tüm hazırlıkların Marshmallow üzerinde yoğunlaştığını gösteriyor. Bunun dışında URL paylaşımının isteğinize göre yapılandırılabiliyor olması (açma-kapama), URL bildirimlerinin popup olarak görülebilmesi ve akıllı telefon - tablet cihazınız üzerinden dosyaların kaydedilme özelliği, gelen son güncellemeyle eklenen yenilikler olarak karşımıza çıkıyor. Bu özellikler aslında Android 6.0 Marshmallow güncellemesiyle kullanılabiliyor olacaktı, SideSync ise şimdiden kullanabilinmesini sağlıyor.
    SideSync


İşlem Yapılıyor
X