Vodafone, Test için Windows 10 Mobile Final Sürümünü Bekliyor

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    Vodafone, Test için Windows 10 Mobile Final Sürümünü Bekliyor

    Microsoft’un Windows 10 Mobile güncellemesini 2016 yılına ertelemesinden sonra operatörler de güncellemenin son testleri için final güncellemesini beklemeye başladı.

    Bilindiği üzere geçtiğimiz hafta Microsoft tarafından yapılan resmi açıklamada Windows 10 Mobile güncellemesinin “2016 Yılı Başlarında” yayınlanacağı açıklanmıştı. Windows 10 Mobile güncellemesi kullanıcılar tarafından heyecanla beklenirken, operatörler de son testleri yapmak için Windows 10 Mobile final sürümünün kendilerine gönderilmesini bekliyor.
    Vodafone Avustralya destek sayfasında yayınlanan listede test için Windows 10 Mobile final sürümünü bekliyor ve bu sürümün Ocak ayı ortalarında kendilerine ulaşmasının beklendiğini belirtiyor. Bu testlerin genel olarak 15-20 gün sürdüğü düşünülürse Vodafone Avustralya, Windows 10 Mobile güncellemesini Ocak ayı sonunda ya da Şubat ayı başlarında belirtilen cihazlar için yayınlayacak. Vodafone Avustralya Windows 10 Mobile güncellemesini ilk olarak Lumia 630, Lumia 640, Lumia 640 XL, Lumia 7230 ve Lumia 930 cihazları için yayınlayacak.

    Öte yandan Microsoft, Ocak ayı ortalarında final sürümü operatör testleri içün hazır duruma getirirse aynı tarihlerde Country Variant cihazlara dağıtımı yapılabilir. Microsoft’un Windows 10 Mobile güncellemesini yayınlayacağı cihazlar ve bu cihazların hangi sırayla Windows 10 Mobile güncellemesi alacağını daha önce sizlerle paylaşmıştık.
    Microsoft, Windows 10 Mobile güncellemesi için geliştirme çalışmalarına Windows Insider programı çerçevesinde devam edecek. Son olarak Windows 10 Mobile Yapı 10.0.10586.36 sürümünü Windows Insider kullanıcılarına sunan Microsoft’un bir sonraki Insider güncellemesinde Windows Redstone sürümlerini test etmeye başlaması bekleniyor.
İşlem Yapılıyor
X