İOS Android Veteriner Yardımcısı Uygulaması

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    İOS Android Veteriner Yardımcısı Uygulaması


    Vetasistanı DEMO Apk indir
    Eğer bir veteriner iseniz ya da başarılı bir veteriner olmak istiyorsanız, içerisinde eğitim barından bu uygulama tam da size göre! Hayvanların sağlıkları ve tedavileri konusunda yardımcı bir program arıyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

    Özellikle veterinerlerin kullanması gereken bu program, klinik işlemlerin gözden kaçırılmasına ve yanlış teşhisler konulmasını engelliyor. İçerisinde analitik bir tanı sistemi vardır. İçerisinde güncel ilaçları bulabilir, kullanım yerleri doğru bir şekilde analiz ederek, tespit yapabilirsiniz.

    İşinize çok yarayacak bu uygulamayı Vetasistanı DEMO apk indir yöntemini kullanarak kolay ve hızlı bir şekilde kurabilirsiniz. Üstelik fiyatı oldukça uygun olan bu programı sitemiz üzerinden indirebilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.

    Uygulama ile hayvan türlerine ait hastalıkları analiz edebilir, hastalıklar arasında karşılaştırma yapabilir ve bu sayede özet bir bilgiye kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Yaptığınız analizler sonucunda teşhis ve tedavide en doğru tespitleri yaparak, çabukça sonuca ulaşabilirsiniz.

    Uygulamayı Vetasistanı DEMO apk indir gibi yöntemler kullanarak sitemiz üzerinden indirdiğiniz takdirde hemen kullanmaya başlayacağınız gibi, aklınızda bulunan hastalıklar ile ilgili kayıtlara ulaşabilirsiniz. Bu kayıtlar sayesinde klinik bulguları ve laboratuvar bulguları ile otopsi bulgularına da ulaşabilirsiniz.

    Program içerisinde ilaç rehberini de kullanarak, uygun ilaçları analiz edebilirsiniz. İçerisinde bulunan Veteriner analitik sistem ile semptomlardan tanı, semptomlarda irdeleme gibi birçok işlemi kolaylıkla yapabilirsiniz.




    DOSYALAR

    Boyut: 1,56 Mb
    Vetasistani-DEMO.apk
İşlem Yapılıyor
X