İOS Android için En iyi Video Player VLC for Android Apk indir

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    İOS Android için En iyi Video Player VLC for Android Apk indir


    VLC for Android Apk indir
    VLC istenildiği gibi kullanılan bir video oynatma programıdır. İçeriğinde bulunan çözücüler sayesinde ek başka bir yazılıma gerek kalmadan pek çok video ve ses dosyasını oynatabilme özelliğine sahiptir. Basit bir ara yüze sahip olan program kolay kullanım imkanı sunmaktadır. Rahatlıkla ve güvenle indirebilirsiniz.

    Program arka planda çalışırken sizin işlerinizi engellemez ve rahatça kullanım imkanı sağlar. Bu program sayesinde artık VLC uygulamasını masaüstü sürümde olduğu gibi android cihazlarınızda da rahatlıkla kullanabileceksiniz. Uygulama sayesinde indirmekte olduğunuz bir dosyanın hatalı olup olmadığını artık daha rahat anlayabileceksiniz. Eskiden olduğu gibi "Dosya açılmıyor." Ve "Sistem hata verdi" veya "Video uzantım farklı bu yüzden videoyu yürütemiyorum." gibi sorunlarınız bu programla tarih olacaktır.

    Alanındaki en iyi uygulama olup dünya çapında en çok tercih edilen uygulamaların başında gelmektedir. Tüm formattaki programları ( MKV, Ogg, flac, MP4 vb ) sorunsuzca desteklemektedir. Program içerisinde reklam, ilan gibi bildirilerle karşılaşmazsınız. Uygulamayı apk indir linkiyle tamamen ücretsiz edinebilirsiniz. Ses ve video dosyalarını içerisinde bulunduğu geniş medya kütüphanesiyle istediğiniz dosyaya kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Multi-track ses ve altyazı desteği bulunur ve size kolaylık sağlayan pek çok fonksiyonu vardır. Parlaklık, ekran hacmi, ekran boy oranı gibi ayarlanabilir özellikler içermektedir. Tek yapmanız gereken apk indir linkiyle programı ücretsiz indirerek hemen kullanmaya başlamaktadır.

    Artık sürekli takılan ve dosyaları açmayan sıkıcı, android sisteminize zarar veren programları kullanmanıza gerek yok. VLC for android uygulamasıyla hem telefon belleğinde az yer kaplayan hem de hızlı çalışan bir programa sahip olacaksınız. Film izlemek veya müzik dinlemek hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı. Uygulamayı hemen,şimdi indirin ve keyfini sürün!




    DOSYALAR

    Boyut: 13,43 Mb
    VLC-for-Android.apk
İşlem Yapılıyor
X