İOS NeuroNation ile Beyin Eğzersizleri Yaparak Beyninizi Geliştirin

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    İOS NeuroNation ile Beyin Eğzersizleri Yaparak Beyninizi Geliştirin


    NeuroNation-Beyin egzersizleri Apk indir
    Teknolojinin çok fazla geliştiği bu zaman da beyin egzersizleri bilgisayarlarda kolaylıkla bulunup, uygulanabilir. Beyin egzersizi yapmak artık bir sorun değil. Kendini geliştirmek isteyen herkes için geliştirilen beyin egzersiz uygulamasıdır. Bu uygulama dünyada milyonlarca insan tarafından kullanılıyor.

    Bu programın size sağlayacağı en büyük fayda hayatın her alanında performansınızı arttırır. Bunun yanında hafızanızı güçlendirir, bir şeye daha iyi odaklanmanızı sağlar, zekanızı geliştirir, her konuda mantıksal düşünmenize yardımcı olur. Bu uygulamada geliştirilen beyin egzersizleri bilimsel bir çalışmaya dayanır.

    Beyninde bir kas olduğunu ve gelişmesi için egzersize ihtiyacı olduğunu unutmayın. Bu uygulamada bulunan bütün egzersizler alanında uzman kişiler tarafından hazırlanmıştır. Berlin Free Üniversitesinde yapılan bütün çalışmalar Neuronation beyin egzersizlerinin faydasını bizlere göstermiştir. Sizlerde NeuroNation ile Beyin Eğzersizleri indir sitemizden bu egzersizlere anında sahip olabilirsiniz.

    Dünya hafıza şampiyonu Dr. Gunther Karsten’nin bu uygulama hakkında söyledikleri bu uygulamanın faydasını anlamanızda yardımcı olacaktır: "Bu kadar yoğun ve etkili başka bir program bilmiyorum. Beyninizi geliştirmek için sınırlarınızı test etmek zorundasınız!" Beyniniz için sizde bu uygulamada özel bir çalışma programı oluşturun ve sınırlarınızı zorlamaya başlayın. Bu uygulamada beyninizin ne kadar geliştiğini takip edin ve diğer arkadaşlarınızla karşılaştırma imkanı bulun. Tamamen sizler için hazırlanan uygulamayı NeuroNation ile Beyin Eğzersizleri indir hemen indirin.

    Sizlerde beyninizi geliştirmek istiyorsanız ne duruyorsunuz hemen NeuroNation ile Beyin Eğzersizleri apk indir yazıp indirerek beyninize bir iyilik yapın.




    DOSYALAR

İşlem Yapılıyor
X