İOS Samsung Televizyonlara Uyumlu Android Kumandası

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    İOS Samsung Televizyonlara Uyumlu Android Kumandası


    Remote for Samsung TV Apk indir
    Akşam saatlerinde evimize gelip televizyon karşısına geçtiğimizde o kumanda bir türlü düşmez elimizden. Evlerimizde birçok televizyon markası var. Peki, siz de Samsung'un ayrıcalıklı kullanıcılarından mısınız? Öyleyse size güzel bir haberimiz var. Artık kumandanıza bağlı değilsiniz. Sitemizdeki yüzlerce uygulamadan biri olan remote for samsung tv'yi telefonunuza veya tabletinize indirin, televizyon keyfinize keyif katın..

    Televizyon programlarına sosyal medya hesaplarınız üzerinden katılmak isterken bir elinizde telefon bir elinizde kumanda olmasına artık gerek yok. Televizyonunuzun tüm özellikleri artık tek bir cihazda; telefonunuzda. Televizyonunuz için bu muhteşem uygulamaya sitemizin apk indir bölümünden ulaşabilirsiniz. Üstelik sadece bir tane televizyonda değil, uyumlu tüm samsung model televizyonlarınızda uygulamayı keyifle kullanabilirsiniz. Kumandaya ihtiyaç duymadan, telefonunuzdan tek tuşla televizyonunuzu açıp kapatabilir, kanal değiştirebilir, kanal araması yapabilir, şifre koyabilir, sesini açıp kapatabilir ve televizyonunuzun geri kalan tüm özelliklerinizi bu uygulamayla yönetebilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey sitemizin apk indir bölümünden uygulamayı indirmeniz..

    Bu uygulama kumanda arama derdinize de son veriyor. Koltukların aralarına giren, çocuklarımızın büyük bir zevkle kırdığı o kumandalarla siz de vedalaşabilirsiniz. Artık her an her yerde yanımızdan ayırmadığımız akıllı telefonlarımız sayesinde televizyonlarımı da kontrol edebiliyoruz. Sitemizden indireceğiniz remote for samsung tv uygulamasıyla artık maçlar, diziler, programlar çok daha keyifli. Tüm fonksiyonlar tek tuşla cebinizde. Haydi, siz de sitemizin apk indir bölümüne gelin ve remote for samsung tv'yi cihazınıza saniyeler içinde indirin. Bırakın samsung remote tv televizyon keyfinize keyif katsın!




    DOSYALAR

İşlem Yapılıyor
X