İOS En iyi Android ingilizce Öğrenme Uygulamaları

Kapat
Önemli Konu
X
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    İOS En iyi Android ingilizce Öğrenme Uygulamaları


    En iyi Android ingilizce Öğrenme Uygulamaları
    Eski yıllardan bu zamana kadar ingilizce öğrenmek isteyen herkes çeşitli kurslara giderek çok paralar harcamak zorunda kaldılar. Teknolojinin gelişmesi ile beraber artık İngilizce kurslarına gitmeden evimizde, yolculuklarımızda ve her yerde android telefonunuzdan İngilizce öğrenmeniz mümkün. Android dünyasında birbirinden başarılı İngilizce öğrenmek için android uygulamaları mevcuttur. Bu makalemizde sizlere en iyi İngilizce öğrenme uygulamalarını bir araya topladım ve paylaşıma sundum.

    Tanıtacağımız ingilizce uygulamalarını doğru ve istikrarlı olarak kullandığınızda İngilizceyi öğrenme yolunda büyük adımlar atacağınıza eminiz.İngilizce öğrenmenize büyük faydaları olacak 4 uygulamayı sizlere anlatayım.

    İngilizce öğrenmek bundan sonra eskisinden daha basit. Tabi ki bunu yalnızca bir program ile birlikte gerçekleştirmek zor lakin desteklemek fazla kolay. İşte Google Play Store üstünde size faydalı olabilecek 3 İngilizce dil öğrenme yazılımı.
    Duolingo Apk indir

    *Android olarak en iyi ücretsiz dil öğrenme programı.” The Wall Street Journal.
    Dalında en iyisi olmaya laik bulunan bu ingilizce uygulaması tamamen ücretisiz olup size İngilizce öğretme konusunda oldukça başarılı.Programın çalışma mantığına gelince size şekiller ile ifade ederek önce Türkçe sonra İngilizce sormasıdır.
    Ondan sonra da bir test aşamasından geçiyor puanlar topluyoruz. Eğlenceli bir android oyunmuş gibi. Hem oynuyor aynı zamanda da öğreniyorsunuz.
    DOSYALAR




    Bravolol Apk indir

    “İngilizce Öğren” programında, sık kullanılan 800'den çok temel. İngilizce ifade ve sözcük bulunur. Söz konusu programı kullanarak İngilizce konuşan papağandan eğitimeğitim-öğretim alacaksınız. Söz konusu papağan arzuladığınız mekanda ve zamanda, sohbet ve dinleme becerilerinizi geliştirmeniz amacıyla sizinle beraber çalışır. İngilizce öğrenmek hiç bu kadar basit olmamıştı.
    DOSYALAR




    Busuu Apk indir

    İngilizceyi busuu vasıtasıyla eğlenceli yada kolay biçimde öğrenin. 50 milyonun üzerinde esas dil konuşurundan meydana gelen topluluk vasıtasıyla pratik yapabilirsiniz. Hedeflerinizi belirleyerek yada gelişiminizi takip ederek motive kalın
    DOSYALAR

İşlem Yapılıyor
X